Вадим Тітушко просить не називати його гопником

Вадим Тітушко просить не називати його гопником

6 Липня 2013
17047

Вадим Тітушко просить не називати його гопником

17047
Спортсмен, студент юридичного факультету в інтерв`ю ICTV розповів про свою першу статтю
Вадим Тітушко просить не називати його гопником
Вадим Тітушко просить не називати його гопником

Після інциденту щодо нападу на журналістку 5-го каналу Ольгу Сніцарчук та фотокореспондента видавничого дому «Коммерсантъ-Украина» Владислава Соделя спортсмен із Білої Церкви Вадим Тітушко відчув себе в епіцентрі слави. Як розповів автор сюжету для «Надзвичайних новин. Підсумків» Олег Ліщина, спортсмена тепер впізнають на вулиці та просять у нього автографи.

 

Сам Вадим Тітушко цьому не радий і чекає, доки скандал вщухне: «Я себе повів агресивно і прошу вибачення за свою агресію. Я не агресивна людина». Надалі, за його словами, студент третього курсу юридичного факультету мріє продовжити навчання та спортивну кар’єру.

 

Також у матеріалі йдеться про те, як загалом змінилося життя юнака з Білої Церкви. 

 

«Мене зараз називають гопником, - каже Вадим Тітушко. - Мене це настільки ображає, що ви навіть уявити собі не можете. Бо такою людиною я не є, і ніколи нею не був. Навіщо мене отак, на всю Україну, брудом поливати?».


Як розповів автор сюжету, Вадим Тітушко - єдина дитина у батьків, які приділяли чимало увагу вихованню сина. У школі був «хорошистом» і з дитинства займався спортом. А два роки умовно за крадіжку з оптової бази комп`ютерів отримав «по малолітству».

 

«Це все було по малолітству, - розповів Вадим Тітушко. - Тоді ще з мізками не товаришував, не розумів, що дію. Якось потрібні були гроші на Чемпіонат світу, став на шухері, от і паровозом пішов з пацанами, отримав свою статтю».

 

Нагадаємо, розгляд справи за звинуваченням Вадима Тітушка в нападі на журналістів 18 травня продовжує розглядати Шевченківський районний суд Києва. Перерву в засіданні оголошено до 15:00 10 липня у зв'язку з відсутністю свідка Валерії Івашкіної.

 

За словами прокурора Віктора Любимова, Вадиму Тітушку загрожує до 4 років в'язниці - це максимальна санкція за статтею «Хуліганство», за перешкоджання журналістський діяльності санкція - 2 роки позбавлення волі. 

 

«Детектор медіа»

Фото Владислава Соделя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17047
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
3954 дн. тому
С одной стороны ХОРОШО - что быдло читает Телекритику... с другой стороны... когда петушко выйдет с зоны, вы любители петушков сможете с ним покувыркаться... это ваш город ? Повторяйте это чаще ... На зоне вам будет не до этого. Все быдло мы накажем, готовьтесь уроды
ЗЛОЙ
3954 дн. тому
содель сницарчук журналисты? Сомневаюсь
ДимОК
3955 дн. тому
Селючка Снисарчук получила по заслугам. Это наш город. И здесь наши порядки
boss
3955 дн. тому
А вот и нет ! Надалі, за його словами, студент третього курсу юридичного факультету мріє продовжити навчання та спортивну кар’єру. Станет судьёй ПЕЩЕРНОГО суда в Киеве или ПРокурором БЦ.
1ё23
3955 дн. тому
Титушко такая же гопота как и обиженная им журнлаистка, понаехавшие в Киев. вообще-то было бы правильно,чтобы пришло время ,когда все эти люди были бы заняты своим прямым делом - Снисарчук - в свинарнике, Титушко - на полях на трахтори...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду