detector.media
06.07.2013 21:16
Вадим Тітушко просить не називати його гопником
Вадим Тітушко просить не називати його гопником
Спортсмен, студент юридичного факультету в інтерв`ю ICTV розповів про свою першу статтю

Після інциденту щодо нападу на журналістку 5-го каналу Ольгу Сніцарчук та фотокореспондента видавничого дому «Коммерсантъ-Украина» Владислава Соделя спортсмен із Білої Церкви Вадим Тітушко відчув себе в епіцентрі слави. Як розповів автор сюжету для «Надзвичайних новин. Підсумків» Олег Ліщина, спортсмена тепер впізнають на вулиці та просять у нього автографи.

 

Сам Вадим Тітушко цьому не радий і чекає, доки скандал вщухне: «Я себе повів агресивно і прошу вибачення за свою агресію. Я не агресивна людина». Надалі, за його словами, студент третього курсу юридичного факультету мріє продовжити навчання та спортивну кар’єру.

 

Також у матеріалі йдеться про те, як загалом змінилося життя юнака з Білої Церкви. 

 

«Мене зараз називають гопником, - каже Вадим Тітушко. - Мене це настільки ображає, що ви навіть уявити собі не можете. Бо такою людиною я не є, і ніколи нею не був. Навіщо мене отак, на всю Україну, брудом поливати?».


Як розповів автор сюжету, Вадим Тітушко - єдина дитина у батьків, які приділяли чимало увагу вихованню сина. У школі був «хорошистом» і з дитинства займався спортом. А два роки умовно за крадіжку з оптової бази комп`ютерів отримав «по малолітству».

 

«Це все було по малолітству, - розповів Вадим Тітушко. - Тоді ще з мізками не товаришував, не розумів, що дію. Якось потрібні були гроші на Чемпіонат світу, став на шухері, от і паровозом пішов з пацанами, отримав свою статтю».

 

Нагадаємо, розгляд справи за звинуваченням Вадима Тітушка в нападі на журналістів 18 травня продовжує розглядати Шевченківський районний суд Києва. Перерву в засіданні оголошено до 15:00 10 липня у зв'язку з відсутністю свідка Валерії Івашкіної.

 

За словами прокурора Віктора Любимова, Вадиму Тітушку загрожує до 4 років в'язниці - це максимальна санкція за статтею «Хуліганство», за перешкоджання журналістський діяльності санкція - 2 роки позбавлення волі. 

 

«Детектор медіа»

Фото Владислава Соделя

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY