Оксана Забужко пропонує журналістам тему для розслідування

29 Червня 2013
11510
29 Червня 2013
18:11

Оксана Забужко пропонує журналістам тему для розслідування

11510
Оксана Забужко пропонує журналістам тему для розслідування

Письменниця Оксана Забужко акцентує увагу ЗМІ на порушенні прав іногородніх найманих працівників. Про один з таких випадків вона розповіла на своїй сторінці у Facebook. 

 

За словами письменниці, продавчиня ягід повідомила їй, що жінка, яка найняла її на роботу, відібрала у неї сумку з документами й грошима, аби та працювала задурно. Дівчина, яка приїхала до Києва з Керчі сказала, що залишилась ні з чим, і не впевнена, що доведе факт злочину. За її словами, на довідку з міліції, що документи вкрадено, нові працедавці реагують насторожено.

 

«Каже, що з "иногородними" працедавці ("хозяева") таке вправляють "сплошь и рядом" і екс-"хазяйка" заявила їй, що нічого вона в міліції не доведе, - попри те, що є відео, на якому "все видно, как вошла, как вышла с сумкой", бо там поруч ресторан Mafia з камерами спостереження, "мне их охранник сказал - иди в прокуратуру, я пошла, заявление подала, а она говорит - у меня участковый свой, и все менты, ничего ты не докажешь... ну, заявление приняли, пойду вот... опять, но не знаю... не знаю...» , - розповіла Оксана Забужко.

 

Письменниця закликала журналістів звернути увагу на цю проблему. Вона розповіла, що її співрозмовниця, «симпатична кароока товстушка», має торгувати на Патріса Лумумби, 20 до вівторка. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11510
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ELS
3959 дн. тому
Западенская заробитчанка Забужко осела в Киеве и решила вступиться за бесправных? Да их права нарушают такие же приезжие жлобы. Это естественный отбор. А пока торгашня, обсевшая наши тротуары, грызется за место под солнцем, киевляне добираются до метро, проклиная и Забужек, и торговок. и их "хозяев" - словом, всех рагулей, оккупировавших наш город.
ЩШ
3961 дн. тому
хай би сама й розслідувала. Зрозуміла б, що таке невдячна журналістсЬKа праця. Це не ро секс з художниками писати
YUI
3962 дн. тому
О! пані Оксана спустилася з гір сексуально-історичного фентезі! і розповіла про те, про що любить писати газета "ВВ"
жубужка
3962 дн. тому
а вана не розповіла як її американська падружка кинула громаду на лікарні майбутнього і скільки дітей з того часу вмерли без медичної допомоги.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду