detector.media
29.06.2013 18:11
Оксана Забужко пропонує журналістам тему для розслідування

Письменниця Оксана Забужко акцентує увагу ЗМІ на порушенні прав іногородніх найманих працівників. Про один з таких випадків вона розповіла на своїй сторінці у Facebook. 

 

За словами письменниці, продавчиня ягід повідомила їй, що жінка, яка найняла її на роботу, відібрала у неї сумку з документами й грошима, аби та працювала задурно. Дівчина, яка приїхала до Києва з Керчі сказала, що залишилась ні з чим, і не впевнена, що доведе факт злочину. За її словами, на довідку з міліції, що документи вкрадено, нові працедавці реагують насторожено.

 

«Каже, що з "иногородними" працедавці ("хозяева") таке вправляють "сплошь и рядом" і екс-"хазяйка" заявила їй, що нічого вона в міліції не доведе, - попри те, що є відео, на якому "все видно, как вошла, как вышла с сумкой", бо там поруч ресторан Mafia з камерами спостереження, "мне их охранник сказал - иди в прокуратуру, я пошла, заявление подала, а она говорит - у меня участковый свой, и все менты, ничего ты не докажешь... ну, заявление приняли, пойду вот... опять, но не знаю... не знаю...» , - розповіла Оксана Забужко.

 

Письменниця закликала журналістів звернути увагу на цю проблему. Вона розповіла, що її співрозмовниця, «симпатична кароока товстушка», має торгувати на Патріса Лумумби, 20 до вівторка. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY