Віталій  Кличко, Микола Валуєв, Сільвестр Сталоне стали героями спортивної книжки

Віталій Кличко, Микола Валуєв, Сільвестр Сталоне стали героями спортивної книжки

18 Червня 2013
15411

Віталій Кличко, Микола Валуєв, Сільвестр Сталоне стали героями спортивної книжки

15411
ПРЕС-РЕЛІЗ
Віталій  Кличко, Микола Валуєв, Сільвестр Сталоне стали героями спортивної книжки
Віталій  Кличко, Микола Валуєв, Сільвестр Сталоне стали героями спортивної книжки

У Керчі відбулася презентація збірника  «Повір у себе! Аргументи спорту», до авторського журналістського  колективу якої увійшла  двоє членів Незалежної медіапрофспілки України - Олена Юрченко з Керчі і Станіслав Юрченко з Сімферополя.  До видання,  яке готувалося з минулого року,  увійшли інтерв'ю як з світовими знаменитостями, так і з молодими спортсменами з  Криму.

 

Книга складається з розповідей  таких сучасних і колишніх  спортсменів, як Жан Клод Ван Дам, Сильвестр Сталлоне, Віталій Кличко, Федір Ємельяненко, Ілля Авербух, Микола Валуєв. Поруч з ними - інтерв'ю керченських спортсменів: Діми Попова, Геннадія Ткаченка, Михайла Бакина.

 

Збірник «Повір у себе! Аргументи спорту» підготували  інтернет-видання «Аргументы  недели» та спортивно-патріотичний клуб «Слава». Книжку видано обмеженим накладом, і вона  поки не планується до продажу. Частина тиражу до офіційної презентації потрапила в руки головною цільовою аудиторії: книги протягом дня дарували дітям, що живуть в Керчі та Ленінському районі Кримської автономії.

 

Акцію з дарування книжок планується повторити в Керчі у вересні. Про це заявили організатори під час презентації.

 

Наймолодшому герою книги Дімі  Попову   десять років, він вихованець Республіканської школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів, займається самбо та дзюдо в спортивно-патріотичному клубі «Слава». За два роки занять хлопчик неодноразово перемагав на республіканських та міжнародних турнірах з самбо. Заради занять спортом він навіть відмовився виїхати до італійської  прийомної  сім'ї, куди рік тому виїхав його рідний брат.

 

На презентації відзначалося, що головна мета  створення книги про юних спортсменах Керчі і Криму - це не тільки підтримка дитячого спорту, а й мотивація для дітей та підлітків, не пов'язаних зі спортом. Головне - не спонукати дітей до спортивних досягнень, а показати на близьких їм прикладах, як можна змінити своє життя, вміючи ставити перед собою цілі і працюючи над собою.

 

Під час презентації книги почесна гостя заходу, віце-королева краси України-2013 Тетяна Хороша висловила готовність стати обличчям проекту «Повір у себе». За її словами, активний спосіб життя - запорука успіху, краси і впевненості в собі.

 

«Краси не буває без відмінної фізичної форми, яка напрацьовується в результаті тренувань. Я сама з чотирьох років займалася художньою гімнастикою. Спорт - невід'ємна частина нашого життя», - розповіла Тетяна Хороша.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба НМПУ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15411
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду