detector.media
18.06.2013 12:23
Віталій Кличко, Микола Валуєв, Сільвестр Сталоне стали героями спортивної книжки
Віталій  Кличко, Микола Валуєв, Сільвестр Сталоне стали героями спортивної книжки
ПРЕС-РЕЛІЗ

У Керчі відбулася презентація збірника  «Повір у себе! Аргументи спорту», до авторського журналістського  колективу якої увійшла  двоє членів Незалежної медіапрофспілки України - Олена Юрченко з Керчі і Станіслав Юрченко з Сімферополя.  До видання,  яке готувалося з минулого року,  увійшли інтерв'ю як з світовими знаменитостями, так і з молодими спортсменами з  Криму.

 

Книга складається з розповідей  таких сучасних і колишніх  спортсменів, як Жан Клод Ван Дам, Сильвестр Сталлоне, Віталій Кличко, Федір Ємельяненко, Ілля Авербух, Микола Валуєв. Поруч з ними - інтерв'ю керченських спортсменів: Діми Попова, Геннадія Ткаченка, Михайла Бакина.

 

Збірник «Повір у себе! Аргументи спорту» підготували  інтернет-видання «Аргументы  недели» та спортивно-патріотичний клуб «Слава». Книжку видано обмеженим накладом, і вона  поки не планується до продажу. Частина тиражу до офіційної презентації потрапила в руки головною цільовою аудиторії: книги протягом дня дарували дітям, що живуть в Керчі та Ленінському районі Кримської автономії.

 

Акцію з дарування книжок планується повторити в Керчі у вересні. Про це заявили організатори під час презентації.

 

Наймолодшому герою книги Дімі  Попову   десять років, він вихованець Республіканської школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів, займається самбо та дзюдо в спортивно-патріотичному клубі «Слава». За два роки занять хлопчик неодноразово перемагав на республіканських та міжнародних турнірах з самбо. Заради занять спортом він навіть відмовився виїхати до італійської  прийомної  сім'ї, куди рік тому виїхав його рідний брат.

 

На презентації відзначалося, що головна мета  створення книги про юних спортсменах Керчі і Криму - це не тільки підтримка дитячого спорту, а й мотивація для дітей та підлітків, не пов'язаних зі спортом. Головне - не спонукати дітей до спортивних досягнень, а показати на близьких їм прикладах, як можна змінити своє життя, вміючи ставити перед собою цілі і працюючи над собою.

 

Під час презентації книги почесна гостя заходу, віце-королева краси України-2013 Тетяна Хороша висловила готовність стати обличчям проекту «Повір у себе». За її словами, активний спосіб життя - запорука успіху, краси і впевненості в собі.

 

«Краси не буває без відмінної фізичної форми, яка напрацьовується в результаті тренувань. Я сама з чотирьох років займалася художньою гімнастикою. Спорт - невід'ємна частина нашого життя», - розповіла Тетяна Хороша.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY