Порно в ефірі білоруського каналу шокувало глядачів

14 Квітня 2013
29221
14 Квітня 2013
12:33

Порно в ефірі білоруського каналу шокувало глядачів

29221
Після незапланованої трансляції 20-хвилинного відео біля офісу «БелМузТВ» чергує наряд міліції
Порно в ефірі білоруського каналу шокувало глядачів

Вдень у ефірі телеканалу «БелМузТВ» вийшли незаплановані до показу порноролики, пише «Хартыя`97». Трансляція тривала 20 хвилин. Після цього канал перервав мовлення, а цей випадок став однією з найтоповіших тем для білоруських користувачів соцмереж.

 

Напередодні в ефірі каналу несподівано вийшли кліпи забороненої в Білорусі групи «Ляпіс Трубецкой». Співробітники каналу та їхні колеги припускають, що це сплановані диверсії. «Явно хтось з (колишніх) співробітників вирішив помститися», - каже журналіст Вадим Шмига. Зокрема, підозрюється один із відеінженерів каналу, якого під час інциденту з трансляцією порнороликів бачили в апаратній.

 

Зараз на телеканалі проходить службова перевірка.Біля офісу «БелМузТВ» чергує наряд міліції. Представники Слідчого комітету і МВС коментарі надавати відмовиляються.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду