Дмитро Табачник побажав Едуарду Прутніку «нових здобутків у збільшенні сфери впливу Держкомтелерадіо»

19 Вересня 2006
14867
19 Вересня 2006
16:51

Дмитро Табачник побажав Едуарду Прутніку «нових здобутків у збільшенні сфери впливу Держкомтелерадіо»

14867
Кореспондент «ТК» повідомляє з Держтелерадіо, де сьогодні відбулося представлення нового керівника комітету.
Дмитро Табачник побажав Едуарду Прутніку «нових здобутків у збільшенні сфери впливу Держкомтелерадіо»

19 вересня в Державному комітеті телебачення і радіомовлення відбулося офіційне представлення Едуарда Прутніка. Знайомив працівників Комітету з новим керівником віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань Дмитро Табачник. Він подякував за роботу екс-главі Держтелерадіо Івану Чижу, який, за словами віце-прем’єра, захищав інтереси держави на цьому посту протягом чотирьох років і семи місяців. Працівники комітету проводжали свого колишнього керівника стоячи.

 

Після оголошення Постанови Верховної Ради від 14 вересня 2006 року про призначення нового керівника Держтелерадіо  та його  біографічних даних віце-прем’єр-міністр зазначив, що Едуард Прутнік, незважаючи на молодий вік, має великий професійний та політичний досвід.

 

   Вважаю, що перебування в лавах народних депутатів України для Едуарда Анатолійовича стало важливим з точки зору набуття політичного досвіду саме у центральній  вертикалі законодавчої та  виконавчої влади. Його перехід з Верховної Ради до Держкомітету відбувся через механізм прийняття рішення парламентсько-урядовою коаліцією. Бажаю Едуарду Анатолійовичу, щоб йому вдалося продовжити напрацювання його попередника щодо збереження державної складової в інформаційному просторі України, нових здобутків у збільшенні сфери впливу Держкомітету телебачення і радіомовлення. Він, як і кожна молода людина, повинен ставити перед собою і організацією надзвичайно великі амбітні завдання. І головне, щоб він намагався не лише в своїх задумах і планах, а й у терміні перебування на цій посаді також перевершити свого попередника.

 

Дмитро Табачник привітав Едуарда Прутніка з призначенням на високий пост, побажав йому плідної роботи.

 

Привітав наступника й Іван Чиж, який зазначив, що на цій посаді доведеться займатися не тільки телебаченням і радіо, а  й інформаційним простором взагалі. Окремо  екс-чиновник зупинився  на  позитивних тенденціях, які, з його погляду,  намітилися в українському книговидавництві (і яких й досі не помічають українські книговидавці – «ТК») та створенні суспільного мовлення (нагадаємо, що Іван Сергійович вперто називає «суспільним мовленням»  начебто об’єднані його зусиллями в єдину мережу, з виходом на супутникове мовлення на каналі  УТР  обласні телекомпанії, . Це «хто зна що» мало за часи Івана Чижа  гучну назву «український телеканал територіальних громад» - «ТК»). .

 

Від парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації виступив  його  голова Андрій Шевченко, який приєднався до привітань і побажань.

 

- Хочу сказати, що Едуард Прутнік у нас в Комітеті на свою підтримку при голосуванні отримав абсолютну більшість голосів. Думаю, що це хороший знак. І якщо говорити про майбутнє, то незалежно від партійних кольорів нас повинні об’єднувати загальнолюдські цінності, наприклад, такі, як свобода слова. Погоджуюсь, що в роботі Держтелерадіо починається новий етап. Перед головою і працівниками Комітету стоять великі завдання, зокрема,  по створенню суспільного мовлення. Гадаю, що Верховна Рада, парламентський комітет підтримають  всі ваші позитивні починання, але якщо ви будете рухатися в зворотному напрямі, то ми чесно обіцяємо вам конструктивну критику.

 

Едуард Прутнік подякував усім за теплі слова і настанови, а також запевнив присутніх, що плідно працюватиме  на цій посаді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14867
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду