На телеканалі «ТЕТ» відбудеться прем’єра серіалу «Встигнути до 30. Другий сезон»

На телеканалі «ТЕТ» відбудеться прем’єра серіалу «Встигнути до 30. Другий сезон»

16 Жовтня 2024
351
16 Жовтня 2024
18:32

На телеканалі «ТЕТ» відбудеться прем’єра серіалу «Встигнути до 30. Другий сезон»

351
Другий сезон комедії «Встигнути до 30» просякнутий мріями, гумором, амбіціями, дружбою, авантюрами, пошуком себе, а також любов’ю
На телеканалі «ТЕТ» відбудеться прем’єра серіалу «Встигнути до 30. Другий сезон»
На телеканалі «ТЕТ» відбудеться прем’єра серіалу «Встигнути до 30. Другий сезон»

На телеканалі «ТЕТ» 18 листопада покажуть продовження комедійного серіалу «Встигнути до 30. Другий сезон». Прем’єрні серії будуть виходити з понеділка по четвер о 22:00. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Як повідомили у пресслужбі, другий сезон комедії «Встигнути до 30» просякнутий мріями, гумором, амбіціями, дружбою, авантюрами, пошуком себе, а також любов’ю.

«Почуття спіткатимуть не лише Іру, яка мріє вийти заміж до 30, а всіх головних персонажів без виключення. Героїню Дар’ї Петрожицької оточать увагою українські актори — Тарас Цимбалюк, Андрій Ісаєнко та Костянтин Октябрський.  Вони боротимуться за серце запальної Ірки, а вона спробує розібратися у всіх феромонах, щоб сказати омріяне "так".

"Встигнути до 30. Другий сезон" подарує більше зустрічей з актором Артуром Логаєм. Його стосунки з героїнею Анни Кошмал Сашею наберуть таких обертів, що хлопець переїде у квартиру дівчат. Відтак побутових конфліктів у серіалі побільшає. Щодо самої Саші, то за пів року вона розважиться так, що стомиться від власної легковажності. Тому в нових серіях дівчина шукатиме справу всього свого життя, і спробує встигнути зробити це до 30»,— йдеться у повідомленні пресслужби.

Героїня Анастасії Остреїнової Люба залишиться вірна своїй меті — зібрати гроші, щоб відновити старе батьківське кафе. А також неочікувано зблизиться з Фімою, якого зіграв Дмитро Вівчарюк. Він, до речі, теж обзаведеться ціллю — започаткує з Любою спільний бізнес та спробує закріпитися в її серці якнайдовше.

Прем’єра першого сезону комедійного серіалу «Встигнути до 30» відбулася восени 2023 року.

Перший сезон розповідає про випадкове знайомство чотирьох кардинально різних друзів – Іри з ювелірного салону, кар’єристки Саші, Люби, яка мріє підкорити Київ, та легковажного веселуна Фіми.

Вони ніколи не зустрілися б разом, якби дівчата не святкували свої дні народження наодинці.

Усім їм виповнилося 29 років, і через цей збіг героїні обіцяють одна одній втілити найсміливіші мрії до 30 — вийти заміж, відчути смак справжнього життя та відновити батьківське кафе. У бурхливу святкову ніч іменинниці опинилися на порозі квартири Фіми, безповоротно вплутавши його у свій челендж до 30.

Нагадаємо, після прем'єри першого сезону серіалу «Встигнути до 30» розгорівся скандал — глядачі розкритикували телеканал ТЕТ через карикатурне зображення героїні родом з Коломиї Люби та приниження жителів міста. Окрім стереотипного образу селянки, у мережі обговорювали мову персонажки, яка була дуже нехарактерною для мешканців Коломиї.

Тоді серіал також розкритикував мер міста Богдан Станіславський, який вимагав від ТЕТ вилучити серіал із мережі та припинити транслювати його на телебаченні.

У відповідь телеканал запевнив, що ніхто з творців серіалу не мав на меті образити глядачів з Коломиї. Натомість вони використовували звичайні сценарні прийоми. Співробітники ТЕТ апелювали, зокрема, до рецензії на серіал, яка вийшла на «Детектор медіа» — «Йокалемене, греча і півень Петя. Як на каналі ТЕТ показують “селючку” з Коломиї», але при цьому не вказали ні назви видання, ні прізвища журналістки.

Фото: пресслужба каналу ТЕТ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
351
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду