Подкасти Thebuchacity тепер можна послухати на Megogo

Подкасти Thebuchacity тепер можна послухати на Megogo

11 Вересня 2024
326
11 Вересня 2024
14:29

Подкасти Thebuchacity тепер можна послухати на Megogo

326
Нещодавно медіа презентувало новий подкаст «Буча: Місто незламних. Бізнеси», присвячений історіям підприємців із Бучі, які, попри виклики війни, змогли зберегти та розвинути свій бізнес
Подкасти Thebuchacity тепер можна послухати на Megogo
Подкасти Thebuchacity тепер можна послухати на Megogo

Подкасти локального медіа про життя Бучі та київському регіоні Thebuchacity тепер можна послухати на платформі Megogo.  Про це йдеться у повідомленні на сайті медіа.

«Thebuchacity продовжує свій розвиток і тепер доступна на ще одній великій платформі — Megogo. Це важливий крок для розширення нашої аудиторії, адже відтепер наші подкасти можна слухати не лише на Spotify, але й на одній з провідних українських стрімінгових платформ», — йдеться у повідомленні.

У коментарі «Детектору медіа» засновник видання Олександр Остапа зазначив, що подкасти Thebuchacity будуть публікуватись на ютуб, а також вже подали заявку на Apple Podcasts. Частково подкаст медіа можна послухати на SoundCloud. 

«Плани у нас грандіозні, ми, завдяки ІМІ, десь на початку жовтня запустимо офлайн студію і будемо записувати відео- та аудіоподкасти. Поки тематики такої основної немає, але це точно буде подкаст про Бучу і подкаст пов'язаний із військовою та волонтерською тематикою. Попередньо ми зараз проговорюємо з військовими, які готові стати частиною подкаст-історії, волонтери у нас вже є», — розповів Олександр Остапа.

Нещодавно Thebuchacity презентувало новий подкаст «Буча: Місто незламних. Бізнеси», присвячений історіям підприємців із Бучі, які, попри виклики війни, змогли зберегти та розвинути свій бізнес.

Подкаст висвітлює важливі питання виживання та адаптації малого та середнього бізнесу у воєнний час, розповідає про труднощі та перемоги підприємців, які допомагають відбудовувати економіку міста.

Фото: Thebuchacity

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
326
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду