У разі перемоги Трампа на виборах комісію з ефективності уряду США може очолити Маск

У разі перемоги Трампа на виборах комісію з ефективності уряду США може очолити Маск

6 Вересня 2024
371
6 Вересня 2024
13:54

У разі перемоги Трампа на виборах комісію з ефективності уряду США може очолити Маск

371
Трамп не уточнив, як працюватиме ця комісія, окрім того, що вона розробить план усунення «шахрайства та неналежних платежів» протягом шести місяців після створення.
У разі перемоги Трампа на виборах комісію з ефективності уряду США може очолити Маск
У разі перемоги Трампа на виборах комісію з ефективності уряду США може очолити Маск

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що в разі перемоги на виборах він створить комісію з ефективності уряду на чолі з мільярдером Ілоном Маском.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на промову Трампа в Нью-Йоркському економічному клубі про бачення економічного розвитку країни.

Зазначається, що Трамп не уточнив, як працюватиме ця комісія, окрім того, що вона розробить план усунення «шахрайства та неналежних платежів» протягом шести місяців після створення.

«Я створю комісію з ефективності уряду, завданням якої буде проведення повного фінансового аудиту та аудиту ефективності всього федерального уряду», — заявив кандидат від республіканців в економічному клубі.

Це також був перший раз, коли Маск погодився очолити орган у разі його створення.

«Я з нетерпінням чекаю на можливість служити Америці, якщо випаде така нагода. Мені не потрібна ані зарплата, ані звання, ані визнання»,написав Маск у соцмережі Х.

Нагадаємо, раніше власник соцмережі Х Ілон Маск та кандидат у президенти США Дональд Трамп провели публічну розмову, яка транслювалась наживо на сторінці Маска в X.

Нещодавно американський бізнесмен, власник Space X та соцмережі X Ілон Маск сказав, що планує виділяти близько 45 млн доларів щомісяця політичному комітету на підтримку кандидата в президенти США Дональда Трампа. 13 липня стало відомо, що Маск уже вніс пожертву до фонду, який виступає на підтримку Трампа.

Після невдалого замаху на життя Трампа в липні Ілон Маск заявив, що його двічі намагалися вбити протягом останніх восьми місяців.

Як повідомляв The Wall Street Journal із посиланням на поінформовані джерела у травні, експрезидент США Дональд Трамп обговорює з мільярдером Ілоном Маском призначення його своїм радником у разі перемоги на майбутніх президентських виборах. За даними видання, останні місяці Трамп і Маск регулярно спілкуються телефоном, а Маск просив Трампа активніше публікуватися в соцмережі X.

Фото: The Wall Street Journal, Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
371
Читайте також
25.08.2024 01:16
Артур Колдомасов
Ірина Семенюта
«Детектор медіа»
2 340
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду