Володимир Зеленський привітав українців з Днем Державного прапора

Володимир Зеленський привітав українців з Днем Державного прапора

23 Серпня 2024
449
23 Серпня 2024
10:17

Володимир Зеленський привітав українців з Днем Державного прапора

449
Українці відвойовують для себе право на справедливість, свободу, національну гідність, безпеку та на власну державу.
Володимир Зеленський привітав українців з Днем Державного прапора
Володимир Зеленський привітав українців з Днем Державного прапора

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Днем Державного прапора. Вітання розміщене на сторінці президента у фейсбуці.

«Синьо-жовтий — єднає, синьо-жовтий — надихає, синьо-жовтий — це Україна», — написав Зеленський.

Як ідеться в опублікованому главою держави відео, синьо-жовтий прапор над тимчасово захопленими територіями означає хоробрість тих, хто його здіймає, а за кордоном — боротьбу за цінності не лише однієї держави, а й усього вільного світу. Синьо-жовтий прапор — це гідність та нескорена воля України. 

«Сьогодні ми вшановуємо українські національні кольори, наш прапор, який веде український народ крізь історію протягом століть. Ми об'єднані цими кольорами, ми об'єднані цим стягом із багатьма поколіннями українців, які бились заради України, які звільняли від загарбників нашу землю, які мріяли про незалежну Україну і які творили нашу національну державність. Пам'ять українців та шлях України. Шлях, який ніколи не був легким, але який зробив наших людей саме такими. Такими сміливими, якими люди козацького роду були й будуть завжди. Такими сильними, які надихають весь світ. Повертаючи не лише для себе, але й для людей інших народів впевненість, що у нашому світі все ж таки є місце для справедливості», — заявив президент під час урочистого заходу з нагоди Дня Державного прапора України.

Зеленський додав, що українці відвойовують для себе право на справедливість, свободу, національну гідність, безпеку та на власну державу

«Злочинці, які прийшли зруйнувати Україну і які принесли руїни саме в наш дім, точно матимуть руїни в себе вдома», — підкреслив глава держави.

23 серпня в Україні відзначають День Державного прапора.

Фото: скриншот із відео 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
449
Читайте також
28.08.2020 14:00
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду