Волонтер проєкту «Вивозимо!» Денис Мінін став новим ведучим телеканалу «Дім»

Волонтер проєкту «Вивозимо!» Денис Мінін став новим ведучим телеканалу «Дім»

20 Серпня 2024
350
20 Серпня 2024
19:30

Волонтер проєкту «Вивозимо!» Денис Мінін став новим ведучим телеканалу «Дім»

350
З 24 лютого 2022 року Денис Мінін займається евакуацією людей і тварин з окупованих територій в рамках ініціативи «Вивозимо!». Саме з сюжету про евакуацію розпочалась його співпраця з телеканалом «Дім».
Волонтер проєкту «Вивозимо!» Денис Мінін став новим ведучим телеканалу «Дім»
Волонтер проєкту «Вивозимо!» Денис Мінін став новим ведучим телеканалу «Дім»

Волонтер проєкту «Вивозимо!» Денис Мінін долучився до команди ведучих інформаційно-пізнавального проєкту «Ранок Вдома» на телеканалі українського іномовлення «Дім». Про це повідомила пресслужба мовника.

Денис Мінін розпочав свою телевізійну кар’єру у рідному місті Маріуполь. Перед початком повномасштабного він був ведучим ранкового проєкту на одному з українських телеканалів. Після 24 лютого 2022 року Денис займається евакуацією людей і тварин з окупованих територій в рамках ініціативи «Вивозимо!».

Зі сюжету про евакуацію з окупованих територій розпочалась співпраця Дениса Мініна з телеканалом «Дім».

«Я не збирався повертатись у медіа, мінімум, до завершення війни. Відверто про це казав друзям і колегам. Під час цих історичних часів для нашого народу відчував, що маю віддавати свій максимум у волонтерських справах. До мене звернулись з редакції «Ранку Вдома» і запропонували розповісти про евакуацію з Маріуполя та інших тимчасово окупованих міст. А через місяць запросили стати ведучим цього проєкту.

Особисто для мене було важливим, що команда "Ранку Вдома" приділяє багато уваги тим, хто зараз віддає своє життя на користь іншим. Висвітлює діяльність військових, медиків, вчителів, волонтерів. Для мене дуже важливо, щоб українці гуртувались навколо майбутніх змін, допомоги людям, відбудови України та оптимізму сьогодення. Цією енергією намагатимуся ділитися з глядачами "Ранку Вдома"», — розповів ведучий.

Денис Мінін працює у студії проєкту «Ранок Вдома» в парі з Іриною Хоменко. Через тиждень їх змінить Лілія Ребрик і Костянтин Октябрський. 

Новий сезон інформаційно-пізнавального проєкту «Ранок Вдома» стартував на телеканалі «Дім» 19 серпня. Проєкт підсилить взаємодію з різними волонтерськими та благодійними проєктами й ініціативами, спрямованими на підтримку ЗСУ, зміцнення безпеки та ментального здоров’я українців, адаптацію військовослужбовців, які повертаються з фронту, підтримку поранених бійців, вшанування пам’яті полеглих героїв.

Програма виходить на каналі щодня з 07:30 до 10:00, а в суботу та неділю — з 07:30 до 11:00. Окрім цього, випуски можна переглянути на YouTube-каналі проєкту.

Нагадаємо, 21 серпня о 20:00 стартує новий сезон проєкту «Код ідентичності», власного виробництва телеканалу «Дім». Ведуча Світлана Леонтьєва розкриватиме унікальні сторінки української історії, науки, культури. Кожен випуск спонукає думати, пізнавати, відновлювати національну пам’ять українців, що протягом століть цілеспрямовано спотворювалася московською імперією.

Фото: «Дім»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
350
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду