Тімур Мірошниченко став ведучим нового проєкту «Клуб 1%» на каналі «1+1 Україна»

Тімур Мірошниченко став ведучим нового проєкту «Клуб 1%» на каналі «1+1 Україна»

15 Серпня 2024
2456
15 Серпня 2024
15:44

Тімур Мірошниченко став ведучим нового проєкту «Клуб 1%» на каналі «1+1 Україна»

2456
За правилами проєкту, в кожній програмі учасники відповідають на питання різної складності, змагаючись з іншими у логічному мисленні, вербальних здібностях, просторовій увазі, швидкості реакції. Переможець отримує грошову винагороду, яку зможе витратити на реалізацію мрії.
Тімур Мірошниченко став ведучим нового проєкту «Клуб 1%» на каналі «1+1 Україна»
Тімур Мірошниченко став ведучим нового проєкту «Клуб 1%» на каналі «1+1 Україна»

У Києві розпочинаються зйомки нового масштабного проєкту «Клуб 1%» на каналі «1+1 Україна» з ведучим Тімуром Мірошниченком. Про це повідомили на сайті «1+1 медіа».

За правилами проєкту, в кожній програмі учасники відповідають на питання різної складності, змагаючись з іншими у логічному мисленні, вербальних здібностях, просторовій увазі, швидкості реакції. Учасник, який пройде всі етапи та дасть відповідь на заключне питання, на яке може відповісти тільки 1% населення України, перемагає та отримує грошову винагороду, яку зможе витратити на реалізацію мрії. 

Переглядаючи проєкт на Megogo, також можна буде долучитися до інтерактивної версії гри та отримати змогу виграти передплату на сервіс або авторський курс від Медіашколи 1+1. 

«Я вже зараз відчуваю захват, хвилювання і шалений драйв, тому що це цікавий та масштабний проєкт. Зараз я в процесі підготовки до знімального процесу. Провів дуже багато досліджень, дивився багато адаптацій цього шоу в різних країнах і можу сказати, що це супер цікаво. До останнього питання ти не можеш відірватися і намагаєшся з учасником розгадати загадки. 

Насправді, це моя давня мрія, щоб телебачення повернуло собі й освітню функцію. Цей проект розвиває наш мозок та дає відпочити, а це плюс. Я впевнений, що навіть ті, хто в 1-му випуску не зможуть відповісти на більшість запитань, до 10-го, 12-го епізоду будуть вже входити, якщо не у 1%, так в 5-10% найкмітливіших українців», — прокоментував Тімур Мірошниченко. 

Невдозві телеканал «1+1 Україна» повідомить, коли саме відбудеться прем’єра проєкту.

Мовник зауважив, що ця гра за невеликий час стало світовим феноменом. 

Проєкт є адаптацією британського ігрового шоу The 1% Club з ведучим Лі Маком, яке виходить на ITV1 з 9 квітня 2022 року. Він має вигляд IQ-тесту, запитання якого базуються на «логіці та здоровому глузді». Головний приз, який можна отримати, становить 100 000 фунтів стерлінгів. За даними «Вікіпедії», міжнародним форматом і правами на розповсюдження шоу володіє BBC Studios.

Фото: «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2456
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду