Журналісти ТСН зробили сюжет в Суджі Курської області

Журналісти ТСН зробили сюжет в Суджі Курської області

14 Серпня 2024
876
14 Серпня 2024
12:32

Журналісти ТСН зробили сюжет в Суджі Курської області

876
Кореспондентка Наталія Нагорна зробила сюжет про те, як українські воїни знімають з адмінбудівель російські прапори та вішають синьо-жовті стяги, а також роздають гуманітарну допомогу місцевим жителям.
Журналісти ТСН зробили сюжет в Суджі Курської області
Журналісти ТСН зробили сюжет в Суджі Курської області

Журналісти ТСН працюють в Суджі Курської області. Сюжет кореспондентки Наталії Нагорної сьогодні, 14 серпня, показали в ефірі спільного телемарафону. 

Зараз населений пункт перебуває під контролем ЗСУ. Журналісти зробили сюжет про те, як українські воїни знімають з адмінбудівель російські прапори та вішають синьо-жовті стяги.

«Зараз ми знаходимося в Суджі саме в той історичний момент, коли російський триколор падає на землю», — прокоментувала Наталія Нагорна.

За її словами, ворожий прапор з однієї з будівель Суджі вже найближчим часом передадуть до музею російсько-української війни.

Журналістка розповіла, що на в'їзді до міста Суджа команда побачила спалену колону російської техніки, яка рухалася в бік українського кордону. Про те, що це ворожа техніка, свідчать російські номерні знаки та специфічні позначки.

«Що стосується самого населеного пункту, як людина, яка була в дуже багатьох містах, які атакували росіяни, я бачила дуже велику різницю із заходом українських військ. Місто Суджа незначно пошкоджене, воно пошкоджене переважно авіабомбами, які кидають самі ж росіяни. Але у місті залишаються у підвалах люди. Зараз українські оборонці беруть цих людей під свою опіку», — розповіла журналістка.

В ефірі телемарафону також показали кадри, як бійці Збройних сил України роздають гуманітарну допомогу місцевим жителям, яких покинула російська влада. 

Відомо, що наразі команда ТСН повернулася на територію України. «Детектор медіа» звернувся до Наталії Нагорної по коментар та очікує на її відповідь.

Зазначимо, що напередодні про роботу над репортажем з Курській області також повідомив журналіст Юрій Бутусов. Він опублікував фото бетонної вогневої точки ротного опорного пункту ЗС РФ, яку взяли штурмом українські воїни.

У розмові з «Детектором медіа» Юрій Бутусов сказав, що поки що не може коментувати свою поїздку.

Фото: скриншот із сюжету ТСН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
876
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду