Другий книжковий форум KyivBookFest оголосив дати і місце проведення

Другий книжковий форум KyivBookFest оголосив дати і місце проведення

14 Серпня 2024
302
14 Серпня 2024
08:43

Другий книжковий форум KyivBookFest оголосив дати і місце проведення

302
Метою форуму, який пройде з 5 по 8 вересня, є збір 1,5 млн гривень на програму Спільноти Української Реформації «Військо Читає».
Другий книжковий форум KyivBookFest оголосив дати і місце проведення
Другий книжковий форум KyivBookFest оголосив дати і місце проведення

Другий книжковий форум KyivBookFest відбудеться з 5 по 8 вересня у ТЦ «Gorodok Gallery» на Почайній. Про це повідомила пресслужба заходу.

Організатори форуму прагнуть зібрати 1,5 млн гривень на програму Спільноти української реформації «Військо читає». Близько 7000 книг зі списку, сформованого військовими експертами, планують розподілити поміж вищих військових навчальних закладів, серед яких Національний університет оборони України, Київський інститут Національної гвардії України, Військова Академія м. Одеса, Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова та інші.

У межах фестивалю запланована велика книжкова виставка-продаж, вхід на яку безкоштовний з 6 по 8 вересня.

Свою участь уже підтвердили понад 100 видавництв, навколокнижкових організацій та книготорговельних компаній. Серед них — «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «АБУК», «ArtHuss», «ArtBooks» «Білка», «BookChef», «Vivat», «Видавництво Старого Лева», «Жорж», «Зелений Пес», «КСД», «Книголав», «Колесо Життя», «Наш Формат», «НК Богдан», «Ранок», «Фабула», «Фоліо» та інші. 

Окрім цього,  5–8 вересня відбудеться галузевий форум, акцент якого буде на професійних панелях видавничої галузі, зустрічах читачів з авторами, видавцями, лідерами думок та книжковими блогерами. У програмі заплановані понад 150 подій.

Серед тем — виклики книжкового ринку, література українських військових, презентація новинок книжкової сфери, психологічна підтримка наших воїнів, дитяча програма, автограф-сесії тощо.

Гостями та спікерами цьогорічного форуму стануть Іларіон Павлюк, Макс Кідрук, Василь Шкляр, Володимир Вʼятрович та інші.

Можливість долучитися до цієї частини KyivBookFest надаватиметься за донат. Безкоштовно відвідати галузевий форум зможуть курсанти військових ВНЗ, військовослужбовці, ветерани, учасники АТО та члени сімей загиблих захисників чи захисниць, а також діти віком до 15 років та люди пенсійного віку за наявності відповідного документа.

У разі повітряної тривоги під час запланованих подій можна буде скористатися станцією метро «Почайна», що за 5 хвилин пішки від місця проведення KBF.

Нагадаємо, цьогорічний Форум видавців у Львові пройде 3–6 жовтня. Фокусною темою стало гасло «Сила спільнодії». Цьогоріч у межах форуму планують провести 20 дискусій, п’ять публічних інтерв’ю та чотири партнерські заходи. Події безкоштовно транслюватимуть онлайн трьома мовами.

Фото: KyivBookFest

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
302
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду