15 серпня — презентація англомовної книги «Мистецтво війни і миру» («The Art of War and Peace»)

15 серпня — презентація англомовної книги «Мистецтво війни і миру» («The Art of War and Peace»)

9 Серпня 2024
338
9 Серпня 2024
15:49

15 серпня — презентація англомовної книги «Мистецтво війни і миру» («The Art of War and Peace»)

338
Для написання книги автори використали матеріали отримані в ході відвідувань міст і населених пунктів України, наближених до лінії фронту.
15 серпня — презентація англомовної книги «Мистецтво війни і миру» («The Art of War and Peace»)
15 серпня — презентація англомовної книги «Мистецтво війни і миру» («The Art of War and Peace»)

У четвер,  15 серпня, 11:00 – 12:00 відбудеться презентація англомовної книги «Мистецтво війни і миру» («The Art of War and Peace»).

Де: «Укрінформ», вул. Б. Хмельницького, 8/16, зала 2.  Захід транслюватиметься на YouTube-каналі «Укрінформу».

Організатори: аналітичний центр «The Brenthurst Foundation» (ПАР) та Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, Укрінформ.

Учасники:

  • Грег Міллс (Greg Mills) – директор аналітичного центру «The Brenthurst Foundation», старший асоційований науковий співробітник аналітичного центру «Royal United Services Institute» (RUSI);
  • Хуан-Карлос Пінзон (Juan-Carlos Pinzon) – посол, колишній міністр оборони Колумбії, двічі посол Колумбії в США (2021-2022 та 2015-2017 рр.);
  • Карін фон Хіппел (Karin von Hippel) – генеральний директор аналітичного центру «Royal United Services Institute» (RUSI);
  • Ігор Соловей – керівник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП.

Модератор: Наталія Курдюкова – керівник «Kharkiv Media Hub».

Авторами книги є: Грег Міллс (Greg Mills) та Девід Кілкуллен (David Kilcullen) – всесвітньовідомі експерти з питань політики та безпеки.

Для написання книги автори використали матеріали отримані в ході 8 відвідувань міст і населених пунктів України, наближених до лінії бойового зіткнення (Київ, Буча, Гостомель, Харків, Ізюм, Куп’янськ, Одеса, Херсон /р-н Антонівки/), у період з лютого 2022 року по грудень 2023 року.

«Книга спрямована на боротьбу народів світу з автократичними режимами, а також на підтримку України як світового лідера у протистоянні за демократичні цінності проти авторитарного та агресивного режиму Путіна.

На думку авторів, станом на сьогодні світ поділився на дві рівні частини щодо підтримки України у війні проти Росії, тому отримати підтримку країн Глобального Півдня, в т.ч. країн Африканського континенту, вкрай важливо.

Також автори книги підкреслюють, що Україна у війні проти Росії відстоює власні суверенітет, територіальну цілісність, а також демократичні принципи всього цивілізованого світу. Авторами неоднозначно зазначається, що програш України у боротьбі проти російської агресії неминуче призведе до зміни світового порядку значно в гіршу сторону та стане тригером для авторитарних режимів по всьому світу (РФ, КНР, Північна Корея, Іран, Сирія, Венесуела тощо), що призведе до нових конфліктів високої інтенсивності на Близькому Сході, в Африці, Центральній і Латинській Америці та Азії.

На фоні наведених фактів автори книги в ультимативній формі закликають країни цивілізованого світу посилити політичну, військову, військово-технічну та фінансову допомогу Україні», — повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

Рукопис книги планується опублікувати американським всесвітньовідомим виданням «Penguin Random House».

Довідково: «Penguin Random House» – найбільше видання у світі, яке належить німецькому конгломерату «Bertelsmann». Свої відгуки до книги надали президент Замбії Хакаіде Хічілема, радник президента Кенії Моніка Джума, колишній президент Ботсвани Іан Кхама, колишній прем’єр-міністр Ізраїлю Егуд Барак, колишній міністр оборони Колумбії Хуан Карлос Пінзон, колишній начальник генерального штабу ЗС Великобританії генерал (у відставці) Нік Картер, лауреат Нобелівської премії 2022 року Олександра Матвійчук.

Книга друкуватиметься англійською, французькою, іспанською та португальською мовами, що дасть можливість охопити аудиторію у США, Австралії, країнах Європи, а також переважній більшості країн Глобального Півдня. Перший запуск продажу відбудеться в Південно-Африканській Республіці з накладом у 5000 примірників.

Крім того, електронна версія книги продаватиметься на всесвітньовідомих онлайн платформах продажу.

Формат заходу: онлайн. Журналісти зможуть поставити запитання онлайн та офлайн

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
338
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду