До АРМА передали земельні ділянки Медведчука та Козака у Києві

До АРМА передали земельні ділянки Медведчука та Козака у Києві

5 Серпня 2024
683
5 Серпня 2024
16:36

До АРМА передали земельні ділянки Медведчука та Козака у Києві

683
Серед переданих активів корпоративні права ПП «Орєст», ТОВ «Осокорки-7», ТОВ «Академ-Клуб» та земельні ділянки площею більш як 49 га
До АРМА передали земельні ділянки Медведчука та Козака у Києві
До АРМА передали земельні ділянки Медведчука та Козака у Києві

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів  отримало в управління земельні ділянки у Києві, що належали підозрюваним у державній зраді колишнім народним депутатам Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Про це повідомила пресслужба Нацагентства.

«Земельні ділянки у Києві, якими через довірених осіб володіли екснардепи Віктор Медведчук і Тарас Козак, передали в управління Нацагентству. Агентство з розшуку та менеджменту активів  отримало лист від прокурора з відповідною ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що серед переданих активів корпоративні права ПП «Орєст», ТОВ «Осокорки-7», ТОВ «Академ-Клуб», ПП «Фірма «Вікторія», ТОВ «Осокорки-7» та земельні ділянки площею більш як 49 га.

Центральному міжрегіональному управлінню агентства надано доручення здійснити огляд арештованого майна для подальшої підготовки активу до управління.

Нагадаємо, що раніше за клопотанням ДБР суд арештував та передав в управління Нацагентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА) ще кілька підприємств найближчих родичів підозрюваних у державній зраді колишніх народних депутатів Віктора Медведчука і Тараса Козака вартістю майже 400 млн гривень.

Фото ілюстративне 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
683
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду