Засновник Ukrlife.tv заявив про перезапуск проєкту

Засновник Ukrlife.tv заявив про перезапуск проєкту

1 Серпня 2024
573
1 Серпня 2024
14:56

Засновник Ukrlife.tv заявив про перезапуск проєкту

573
На Ukrlife.tv будуть нові ведучі і нові журналісти, стверджує засновник. Восени 2023 року генеральна продюсерка Людмила Немиря заявила, що втратила доступ до каналу, де працювала 10 років.
Засновник Ukrlife.tv заявив про перезапуск проєкту
Засновник Ukrlife.tv заявив про перезапуск проєкту

Засновник та директор Ukrlife.tv Мааріф Алієв заявив про перезапуск проєкту. Про це йдеться в його зверненні, розміщеному на каналі в ютубі.

«У 2012 році був створений мною цей канал (Ukrlife.tv. — Ред.)  як альтернатива ефірному телебаченню, бо всі провладні депутати, політики брали участь в ефірах, а в опозиційних сил майданчика практично не було, тому мною був створений саме незалежний, незаангажований, взагалі ні від яких політичних сил не залежний канал», — сказав  Мааріф Алієв.

Він зазначив, що на каналі відбулися зміни. 

«Пів року тому у нас на каналі відбулися зміни. Людмила Немиря у нас вже не працює. У неї свій канал, вона ним і займається.  Якийсь час я вів програми сам і паралельно займався пошуком нових журналістів. Зараз у нас будуть нові ведучі, нові журналісти, і Ukrlife буде робити перезапуск», — додав засновник каналу. 

«Детектор медіа» звернуся по коментар до Людмили Немирі, однак на момент написання новини не отримав відповіді.

Нагадаємо, 21 листопада 2023 року генеральна продюсерка та ведуча ютуб-каналу Ukrlife.tv Людмила Немиря опублікувала звернення, в якому повідомила, що втратила доступ до каналу, для якого створювала контент і розвивала протягом багатьох років.

Також вона повідомила, що запускає на ютубі новий канал — «Ukrlife.tv з Людмилою Немирею».

У січні 2024 року Немиря розповіла про шантаж з боку тих, хто відібрав у неї ютуб-канал Ukrlife.tv.

Канал Ukrlife.tv було створено 29 квітня 2013 року. На сьогодні на каналі опубліковано 15 089 відео, він має 753 тисячі підписників і понад 300 млн переглядів. Тут щодня виходили інтерв’ю Людмили Немирі з різними експертами.

Скриншот з відео 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду