Дональд Трамп хоче перенести теледебати з кандидатом від демократів на канал Fox News

Дональд Трамп хоче перенести теледебати з кандидатом від демократів на канал Fox News

22 Липня 2024
515
22 Липня 2024
08:44

Дональд Трамп хоче перенести теледебати з кандидатом від демократів на канал Fox News

515
До зняття кандидатури Джо Байдена теледебати були заплановані на 10 вересня на телеканалі ABC News.
Дональд Трамп хоче перенести теледебати з кандидатом від демократів на канал Fox News
Дональд Трамп хоче перенести теледебати з кандидатом від демократів на канал Fox News

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп запропонував провести теледебати з майбутнім висуванцем від Демократичної партії на каналі Fox News, що традиційно підтримує республіканців. Про це політик написав у своїй соцмережі Truth Social.

«Мої дебати з ганебним Джо Байденом, найгіршим президентом в історії Сполучених Штатів, були заплановані на вересень на каналі Fake News ABC (новинний телеканал ABC News. — Ред.), що належить Джорджу Слопадополусу (провідний кореспондент телеканалу Джордж Стефанопулос. — Ред.)», — ідеться в дописі. 

На думку експрезидента, дебати з кандидатом демократів потрібно провести на каналі Fox News, а не «на дуже упередженому ABC». Варто зазначити, що теледебати між Трампом і Байденом мали відбутися 10 вересня саме на телеканалі ABC News.

Нагадаємо, 27 червня у Сполучених Штатах відбувся перший раунд дебатів між кандидатами в президенти республіканцем Дональдом Трампом і демократом, чинним президентом Джозефом Байденом.

Як повідомляв «ДМ», аналіз CNN після трансляції дебатів виявив, що обидва кандидати висловили майже 40 неправдивих тверджень, з них абсолютна більшість належить Трампу. При цьому модератори дебатів не спростовували неправдиві дані в прямому ефірі.

Після теледебатів, на яких Байден мав помітно втомлений і не надто переконливий вигляд, почалися розмови про те, чи може Демократична партія висунути іншого кандидата на пост президента до Національного з’їзду партії, який відбудеться в серпні і на якому Байдена мають офіційно номінувати в кандидати. Зокрема, редколегія видання The New York Times закликала президента США Джо Байдена вийти з президентських перегонів.

Читайте також: 

21 липня Джо Байден повідомив у своєму офіційному акаунті в мережі Х про те, що він відмовився від участі у виборах. Він також закликав демократів підтримати кандидатуру віцепрезидентки Камали Гарріс і висунути її кандидаткою на посаду президента від партії.

Сама Гарріс заявила, що збирається домогтися офіційного висування від Демократичної партії. 

На думку багатьох експертів, Байден програв перші дебати зі своїм суперником, кандидатом від Республіканської партії Дональдом Трампом. Після теледебатів почалися розмови про те, чи може Демократична партія висунути іншого кандидата на пост президента.

Зокрема, редколегія The New York Times закликала Байдена зійти з президентських перегонів. Однак і представники демократів, і сам Байден публічно заявляли, що він не має наміру виходити з перегонів. 

Остаточно кандидатів висувають на Національному з’їзді партії, який відбудеться в серпні. 

Фото: Flickr

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
515
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду