ABC News анонсував перше інтерв’ю з Джо Байденом після невдалих дебатів

ABC News анонсував перше інтерв’ю з Джо Байденом після невдалих дебатів

4 Липня 2024
364

ABC News анонсував перше інтерв’ю з Джо Байденом після невдалих дебатів

364
Розмова чинного президента з ведучим Джорджем Стефанопулосом запланована на п’ятницю, 5 липня.
ABC News анонсував перше інтерв’ю з Джо Байденом після невдалих дебатів
ABC News анонсував перше інтерв’ю з Джо Байденом після невдалих дебатів

Американський телеканал ABC News анонсував перше інтерв’ю з президентом США Джо Байденом після невдалих для нього, на думку багатьох оглядачів, дебатів з Дональдом Трампом. Про це повідомляє Hollywood Reporter.

Розмова Байдена зі співведучим програми «Доброго ранку, Америко» Джорджем Стефанопулосом запланована на п’ятницю, 5 липня.

Повідомляється, що президент прагне заспокоїти виборців щодо стану свого здоров’я та кандидатури на переобрання.

ABC News планує транслювати інтерв’ю поетапно. Повна його версія вийде в праймтайм увечері в п’ятницю на ABC. Перший перегляд вийде раніше того ж дня у програмі «Світові новини ввечері» з Девідом М’юіром. Фрагменти розмови також покажуть у суботу та неділю у програмі «Доброго ранку, Америко».

Розширена версія інтерв’ю вийде в ефір у неділю, 7 липня, у програмі «Цього тижня з Джорджем Стефанопулосом» і «Доброго ранку, Америко» у понеділок, 8 липня.

Повідомляється, що ABC News також проведе ймовірні другі дебати між Байденом і Трампом у вересні.

Нагадаємо, 27 червня у Сполучених Штатах відбувся перший раунд дебатів між потенційними кандидатами в президенти республіканцем Дональдом Трампом і демократом, чинним президентом Джозефом Байденом.

Як повідомляв «ДМ», аналіз CNN після трансляції дебатів виявив, що обидва кандидати висловили майже 40 неправдивих тверджень, з них абсолютна більшість належить Трампу. При цьому модератори дебатів не спростовували неправдиві дані в прямому ефірі.

Після теледебатів, на яких Байден мав помітно втомлений і не надто переконливий вигляд, почалися розмови про те, чи може Демократична партія висунути іншого кандидата на пост президента до Національного з'їзду партії, який відбудеться в серпні і на якому Байдена мають офіційно номінувати в кандидати. Зокрема, редколегія видання The New York Times закликала президента США Джо Байдена вийти з президентських перегонів.

Публічно провідні представники демократів заявляють, що підтримують Байдена та боротимуться за його перемогу. Напередодні сам Байден заявив, що не планує знімати свою кандидатуру з перегонів.

Читайте також: 

Фото: The White House/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
364
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду