Телеканал ICTV2 розпочав зйомки детективного серіалу «Пес Альф»

Телеканал ICTV2 розпочав зйомки детективного серіалу «Пес Альф»

21 Червня 2024
5551
21 Червня 2024
14:30

Телеканал ICTV2 розпочав зйомки детективного серіалу «Пес Альф»

5551
Іронічний серіал «Пес Альф» поверне глядачам легендарну культову історію, де розслідування ведуть троє поліцейських разом зі своїм розумним чотирилапим помічником.
Телеканал ICTV2 розпочав зйомки детективного серіалу «Пес Альф»
Телеканал ICTV2 розпочав зйомки детективного серіалу «Пес Альф»

Телеканал ICTV2 та PRO-TV Production розпочали зйомки нового проєкту: серіалу «Пес Альф», де розслідування ведуть троє детективів разом зі своїм розумним собакою. Поціновувачів детективів чекає 16-серійний проєкт з абсолютно новими захопливими сюжетами, повідомляє ICTV2.

«Легендарний детективний формат про оперів і собаку оновлюється та знову вийде в ефірі. Такі сюжети вже стали традиційними для каналу і улюбленими для глядачів, тож ми знімаємо нову серіальну історію. "Пес Альф" — легкий іронічний детектив, де гумору ще більше, а головні герої, за всіх своїх відмінностей, доповнюють одне одного і разом непереможні», — анонсувала головна продюсерка серіального напряму телеканалів ICTV та ICTV2 Ірина Храновська.

У центрі сюжету серіалу — двоє друзів-оперів Рома і Бодя. Розслідуючи злочини, чоловіки постійно конкурують, але що таке справжнє суперництво вони дізнаються, коли до їхньої команди приєднається Аліса — яскрава, розумна і дотепна слідча. До того ж вона прийде не сама, а зі своїм псом Альфом, який неабияк посилить цю команду. Чотирилапий «співробітник» розбавить поліцейські будні гумором, стане повноправним гравцем команди і братиме активну участь у розслідуваннях.

На старті зйомки серіалу «Пес Альф», що вийде на ICTV2

У перший знімальний день на кіностудії Victoria Film Studios зібралася команда проєкту. Акторка Тетяна Малкова, відома глядачам ICTV за проєктами «Козаки. Абсолютно брехлива історія», «Морська поліція. Чорноморськ» зіграє Алісу. Ролі детективів Роми і Боді виконуватимуть Артур Логай та Антон Височанський. Роль Альфа отримав кіношний пес Зорій, для якого це перша головна роль у багатосерійному проєкті. Режисерами детективу стали Олександр Сальніков і Микола Каптан, який раніше працював над культовим проєктом каналу ICTV «Пес».

«Я дуже рада опинитися в новій серіальній родині та ще й з таким красенем-напарником Альфом. Як тільки дізналась, що новий проєкт буде про детектива-вівчарку, одразу загорілась зйомками і захотіла зіграти тут роль. Моя героїня — слідча, займається улюбленою справою і любить тварин. Вона шукає пригод, бо не любить нудитися, живе яскраво, цікаво — мені все це близько, я її розумію і відчуваю. А до всього її звуть Алісою, як і мою старшу доньку», — поділилась першими враженнями виконавиця головної ролі акторка Тетяна Малкова.

Перед стартом зйомок команда пригостилася тематичним короваєм. Випікати такі для подальшого успіху фільмів та серіалів серед глядачів — нова традиція у групі Starlight Media.

Фото: зйомки детективного серіалу «Пес Альф» / ICTV2

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5551
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду