У Слов’янську попрощалися з  журналісткою Анастасією Волковою

У Слов’янську попрощалися з журналісткою Анастасією Волковою

4 Червня 2024
1183
4 Червня 2024
15:14

У Слов’янську попрощалися з журналісткою Анастасією Волковою

1183
Відспівування відбувалося у Храмі Святого Духа в самому центрі Слов’янська.
У Слов’янську попрощалися з  журналісткою Анастасією Волковою
У Слов’янську попрощалися з  журналісткою Анастасією Волковою

У Слов’янську на Донеччині попрощалися з журналісткою, воєнною кореспонденткою Анастасією Волковою, повідомляє «Громадське радіо».

«Попрощатися прийшли кілька десятків людей, переважно журналісти, а також військові, ті люди, які її особисто знали. Відспівування відбувалося у Храмі Святого Духа в самому центрі міста. Це храм, який вона відвідувала. Як мені розповіли її друзі, Настя планувала восени виходити заміж, і вінчання мало бути саме в цьому храмі. Це було дуже не просте прощання. Її поховали на центральній алеї кладовища у Слов’янську. Її наречений Артем і друзі простилися з Настею. ВС згадують, що Настя була смілива, відважна, у неї було чудове почуття гумору, і її буде дуже не вистачати нам»,— повідомив CЕО «Громадського радіо» Кирило Лукеренко, який був на прощанні та похованні Анастасії, яка співпрацювала з «Громадським радіо».

Подруга журналістки Марина Терещенко розповіла, що Настя була дуже смілива. А ще в неї був сміх, не схожий ні на що інше.

«Якщо вона сміялася, сміялися усі навколо… Як мені не вистачає її сміху. Вона була відвертою та щирою, прямолінійною, казала те, що вона думає, і за це її дуже сильно поважали і військові, і цивільні. З нею було просто.

Вона вчилася на редактора, і писала дуже класні книжки у студентські роки. А потім її захопила тележурналістика. Їй часто казали, що в неї багато недоліків, і нічого не вийде, але бачите, яка вона наполеглива, у неї все вийшло, вона неймовірна журналістка, вона переборола багато своїх страхів, вона з усім впоралася і дуже наполегливо працювала…», — каже Марина Терещенко.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань наразі не повідомило про підозру учаснику ДТП, в якій загинула журналістка українського іномовлення та «Новин Донбасу» Анастасія Волкова. Розслідування триває.

У четвер, 30 травня, у Слов’янську на Донеччині трагічно загинула воєнна кореспондентка українського іномовлення Анастасія Волкова

Анастасія Волкова постійно працювала в найгарячіших точках Луганської і Донецької областей. Як розповіли у МПІУ, Анастасія мріяла стати першою українською журналісткою, яка зробить репортаж зі звільненого Луганська.

Фото: Кирило Лукеренко / «Громадське радіо»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1183
Читайте також
17.06.2024 09:40
Мар'яна Зінченко
«Детектор медіа»
4 012
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду