В Україні з’явилося медіа про військових «Характер»

В Україні з’явилося медіа про військових «Характер»

31 Травня 2024
744
31 Травня 2024
13:15

В Україні з’явилося медіа про військових «Характер»

744
Медіа позиціонує себе як майданчик для висвітлення досвіду українських захисників.
В Україні з’явилося медіа про військових «Характер»
В Україні з’явилося медіа про військових «Характер»

Агенція «Або» презентувала нове онлайн-медіа «Характер». У ньому представлятимуть історії про військових, які отримали поранення, проходять реабілітацію та повертаються до активного життя. Про це повідомив Bazilik.

«Наша філософія — бути майданчиком для відвертих обговорень і реальних історій українських захисників та захисниць. І ми вже робимо це у різних форматах: документальні історії, репортажі, інтерв'ю, відеоподкасти. Ми хочемо, щоб не було незручних питань до військових чи ветеранів, які повернулися з фронту. Щоб ми як суспільство розуміли їх, знали їхню реальність, говорили про відновлення їхнього фізичного і ментального здоров'я, про проблеми з інклюзивністю в містах і селах, зміни в сексуальному житті та стереотипи у суспільстві», — розповіла директорка з розвитку продуктів агенції «Або» Гаяне Авакян.

Медіа має чотири основні рубрики: «Як ми змінюємося»; «Хто нас змінює», «Зручні питання» та «Сильні відео». Також на сайті «Характеру» розмістили інформацію про центри, фонди та громадські організації, які підтримують військових.

Під час презентації відбувся публічний запис двох відеоподкастів із військовими. У першому говорили про книжку «Племʼя. Про повернення з війни та належність до спільноти» Себастьяна Юнгера й про складнощі повернення військових до цивільного життя. У другому обговорили тему ефективності на фронті і в тилу — ветерани та медики дали поради тим, хто має намір долучитися до захисту України, пройти курси такмеду чи поліпшити свій фізичний стан.

Запис відеоподкасту медіа «Характер»

Найближчим часом подкасти з’являться на ютуб-каналі «Характеру». За словами ініціаторів проєкту, саме такий різновид відеоконтенту є найбільш популярним на сьогодні.

Нагадаємо, журналістка Анастасія Береза запустила видання «Стрій», яке розповідатиме біографії загиблих на війні з Росією захисників та публікуватиме важливу практичну інформацію, що може бути корисною їхнім родинам.

Фото: презентація онлайн-медіа «Характер» / Bazilik, фейсбук-сторінка «Характеру»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
744
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду