У Вовчанську зазнав поранення російський пропагандист із ВГТРК

У Вовчанську зазнав поранення російський пропагандист із ВГТРК

28 Травня 2024
8070
28 Травня 2024
20:50

У Вовчанську зазнав поранення російський пропагандист із ВГТРК

8070
За даними російських ресурсів, телеоператор Олександр Пушин зазнав осколкового поранення в ногу після того, як під його машиною спрацювала міна. Наразі його евакуювали до Бєлгородської області.
У Вовчанську зазнав поранення російський пропагандист із ВГТРК
У Вовчанську зазнав поранення російський пропагандист із ВГТРК

Телеоператор пропагандистської ВГТРК (Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания) Олександр Пушин зазнав поранення у Вовчанську на Харківщині. Про це з посиланням на російські пропагандистські ресурси повідомляє ІМІ.

Він супроводжував російських військових разом зі своїм колегою з ВГТРК Євгенієм Поддубним, який і розповів про поранення Пушина кремлівському «РИА Новости». 

За словами Поддубного, під їхньою машиною спрацювала міна українських військ та пробила колесо. Внаслідок цього Пушин зазнав осколкового поранення в ногу. Пропагандиста евакуювали до Бєлгородської області.

Нагадаємо, у квітні в Донецьку помер американець Рассел Бентлі з позивним «Техас», який з 2014 року воював на стороні окупантів та працював «воєнкором» пропагандистського проєкту Sputnik. За словами його дружини, 8 квітня «воєнкора» затримали російські військові з 5-ї танкової бригади, коли він знімав наслідки українського удару по військовій частині окупантів.

Раніше в Україні загинув пропагандист, військовий кореспондент «Известий» Семен Єрьомін, який висвітлював бойові дії з початку повномасштабного російського вторгнення в ​​лютому 2022 року. За даними «Известий», Єрьомін помер внаслідок атаки українського FPV-дрона. Він отримав поранення, коли знімав репортаж у Запорізькій області. 

Фото: Олександр Пушин / regnum.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8070
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду