«1+1 media» оголосило реєстрацію на міжнародну онлайн-конференцію з медіаграмотності

«1+1 media» оголосило реєстрацію на міжнародну онлайн-конференцію з медіаграмотності

23 Травня 2024
415
23 Травня 2024
17:52

«1+1 media» оголосило реєстрацію на міжнародну онлайн-конференцію з медіаграмотності

415
Учасники конференції, яка відбудеться 6 червня, зможуть безкоштовно переглянути доповіді лекторів про протидію фейкам, вплив пропаганди на суспільство, безпеку в інтернеті в умовах повномасштабної війни, медіаграмотність для людей старшого віку та інше.
«1+1 media» оголосило реєстрацію на міжнародну онлайн-конференцію з медіаграмотності
«1+1 media» оголосило реєстрацію на міжнародну онлайн-конференцію з медіаграмотності

«1+1 media» спільно з благодійною організацією Smart Angel анонсували Міжнародну онлайн-конференцію з медіаграмотності, яка відбудеться 6 червня о 18:00. Про це йдеться на сайті медіагрупи.

«Нині кожному і кожній, незалежно від країни проживання, вкрай важливо мати хоча б базові навички з медіаграмотності, адже ми всі існуємо в умовах тотальної невизначеності, інформаційних воєн, численних зовнішніх і внутрішніх загроз. Тому конференція, яку ми організовуємо, буде корисною громадянам в усьому світі, які прагнуть посилити свою безпеку в інформаційному полі. Завдяки потужному досвіду фахівців з медіаграмотності, ми впевнені, що такі заходи можуть допомогти протистояти інформаційній загрозі та вберегтися від ворожих операцій впливу», — прокоментувала директорка зі стратегічного маркетингу «1+1 media» Ольга Захарова.

Учасники конференції зможуть безкоштовно переглянути попередньо записані доповіді лекторів українською, англійською, італійською, німецькою та французькою мовами і дізнатися більше про протидію фейкам, вплив пропаганди на суспільство, безпеку в інтернеті в умовах повномасштабної війни, медіаграмотність для людей старшого віку тощо. 

Серед спікерів проєкту:

  • Акім Галімов, продюсер «1+1 media», засновник проєкту «Реальна історія»; 
  • Антон Шеховцов, професор Віденського університету, експерт Center for Democratic Integrity та дослідник Research Center for the History of Transformation; 
  • Валерія Іонан, заступниця міністра цифрової трансформації України з питань європейської інтеграції;
  • Вікторія Мерлич, керівниця відділу проєктного менеджменту Центру стратегічних комунікацій;
  • Габріеле Косентіно, професор кафедри журналістики та масової комунікації Американського університету в Каїрі;
  • Ігор Соловей, керівник Центру стратегічних комунікацій;
  • Карі Ківінен, керівник освітнього відділу Faktabaari; 
  • Лідія Смола, докторка політичних наук, професорка, дослідниця інформаційних війн;
  • Ольга Пасіцельська, дослідниця Центру медіастудій і журналістики Університету м. Гронінгена, Нідерланди; 
  • Тарас Шевченко, заступник міністра культури та інформаційної політики України.

медіаграмотність

Матеріал підготували в межах «Всеохопної інформаційно-просвітницької кампанії з протидії дезінформації», що впроваджується «1+1 media» та Smart Angel у співпраці з експертними організаціями за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

Зареєструватися на Міжнародну онлайн-конференцію з медіаграмотності можна за посиланням.

Нагадаємо, у квітні ми повідомляли про те, що ОБСЄ планує скласти перелік рекомендованих українських проєктів з медіаграмотності. Про це сказала керівниця медіапроєкту Програми підтримки ОБСЄ для України Ольга Прокопенко під час Міжнародної конференції з медіаграмотності та саморегулювання медіа. Також вона уточнила в коментарі «Детектору медіа», що документ розробляється у співпраці Програми підтримки ОБСЄ для України з партнерами та модераторами заходу.

Фото: «1+1 media»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
415
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду