Найпопулярнішою спікеркою телемарафону в березні була Наталія Гуменюк, —  моніторинг «Детектора медіа»

Найпопулярнішою спікеркою телемарафону в березні була Наталія Гуменюк, — моніторинг «Детектора медіа»

17 Квітня 2024
1407
17 Квітня 2024
12:19

Найпопулярнішою спікеркою телемарафону в березні була Наталія Гуменюк, — моніторинг «Детектора медіа»

1407
В середньому глядачі могли бачити щодня в етері більше п'яти представників влади проти лише одного «опозиціонера». Михайла Подоляка запрошували частіше, ніж будь-яку невладну фракцію парламенту.
Найпопулярнішою спікеркою телемарафону в березні була Наталія Гуменюк, —  моніторинг «Детектора медіа»
Найпопулярнішою спікеркою телемарафону в березні була Наталія Гуменюк, —  моніторинг «Детектора медіа»

Найпопулярнішою спікеркою в етері телемарафону «Єдині новини» в березні стала керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. Вона коментувала події 51 раз за 31 день. Про це свідчать дані моніторингу «Детектора медіа».

Це другий найбільший показник пані Гуменюк після жовтня 2023 року, коли їй давали слово 54 рази.

Друге місце посів улюблений воєнний коментатор «Єдиних новин» Олександр Мусієнко, який встановив персональний рекорд — 26 появ за 31 день.

Серед політичних сил найпопулярнішою в ефірі була партія «Слуга народу» — 88 представників за 31 день. Від Офісу президента до марафону запрошували 44 людини. Від Кабінету Міністрів — 33.

Таким чином, в середньому глядачі могли бачити в етері 5,3 представника влади щодня проти лише одного представника «опозиції»  — усього 34 людини за березень.

Так, представників «Європейської солідарності» традиційно запрошувало в етери лише Суспільне. Членів інших партій запрошували й приватні канали марафону.

У персональному заліку політиків лідирує Михайло Подоляк, який де-факто є спікером Офісу президента. Його запрошували до «Єдиних новин» 18 разів — частіше, ніж будь-яку невладну фракцію парламенту. Для порівняння найзапрошуваніші представники «опозиційних» сил — Михайло Цимбалюк та Ірина Фріз — отримували слово по три рази.

Крім того, порівняно часто отримували слово мер Харкова Ігор Терехов (16 разів) та заступниця міністра енергетики Світлана Грінчук (13 разів).

Загалом у березні «Єдині новини» провели 1806 ввімкнень із гостями, це в середньому 58 ввімкнень на день. За місяць в ефір завітало 700 різних людей, тобто статистично кожного кликали близько 2,6 раза.

Жінки були запрошені на 17,8% розмов — у середньому глядачі могли побачити 10 жінок на день проти 48 чоловіків. Жінок також рідше кличуть у «Єдині новини» повторно: у середньому 1,8 раза проти 2,8 у чоловіків.

Читайте також:

Фото: скриншот 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1407
Читайте також
08.04.2024 13:25
Ангеліна Страшкулич, Роман Романюк, «Українська правда»
2 136
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду