«ТРО Медіа» оголосила частину складу журі конкурсу для журналістів «Війна в об’єктиві»

«ТРО Медіа» оголосила частину складу журі конкурсу для журналістів «Війна в об’єктиві»

16 Квітня 2024
613
16 Квітня 2024
12:25

«ТРО Медіа» оголосила частину складу журі конкурсу для журналістів «Війна в об’єктиві»

613
Подавати заявки на участь у конкурсі можна до 22 квітня включно.
«ТРО Медіа» оголосила частину складу журі конкурсу для журналістів «Війна в об’єктиві»
«ТРО Медіа» оголосила частину складу журі конкурсу для журналістів «Війна в об’єктиві»

Медіаагенція «ТРО Медіа», яка є організатором конкурсу для журналістів «Війна в об’єктиві», оголосила першу «четвірку» зі складу журі, яке визначатиме переможців конкурсу. Про це агенція повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Авторів найкращих матеріалів про національний спротив та оборону України визначатимуть, зокрема, колишня ведуча Radio NV, військовослужбовиця Національної гвардії України Алла Кошляк; ексжурналіст Bihus.Info, військовослужбовець ЗСУ Олександр Курбатов; раніше засновник і керівник видання «Новинарня», а нині військовослужбовець ЗСУ Дмитро Лиховій; ексжурналіст «Української правди», військовослужбовець ЗСУ Ельдар Сарахман.  

Як повідомляв раніше «Детектор медіа», 3 квітня служба зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони ЗСУ («ТРО Медіа») оголосила, що проведе конкурс під назвою «Війна в об’єктиві» серед представників медіа на найкращі журналістські роботи про національний спротив та оборону України під час повномасштабної війни. 

Організатори конкурсу мають на меті відзначити авторів найкращих публікацій, які були опубліковані або вийшли в ефір з 1 квітня 2023 року по 22 квітня 2024 року. Матеріали оцінюватимуть у семи номінаціях: «Відеорепортаж», «Текстовий репортаж», «Радіорепортаж/подкаст», «Фоторепортаж», «Інтерв’ю», «Кращий оператор» та «Улюбленець (долі) глядацьких симпатій».

До складу незалежного від організаторів журі ввійшли колишні журналісти, які нині служать у Збройних силах України. 

Матеріали, подані на конкурс «Війна в об’єктиві», мають бути створені згідно зі стандартами Кодексу етики українського журналіста, порушувати актуальну, важливу і достовірну тему для України, стосуватися інтересів значної частини суспільства та відповідати його запитам, а також сприяти подоланню суспільних проблем, негативних ситуацій чи явищ. Вони також мають бути чіткими, структурованими та зрозумілими аудиторії.

Усі охочі журналісти, медійники та колективи редакцій можуть подати заявки на участь у конкурсі «Війна в об’єктиві» з 3 по 22 квітня 2024 року, заповнивши цю форму.

До конкурсу не можуть долучитися громадяни Росії та Білорусі, представники політичних партій (чи партійних медіа) або призначені чи обрані на державні посади на момент проведення конкурсу.

Нагородження переможців відбудеться 7 червня 2024 року.

Ідею конкурсу подав колишній журналіст hromadske, а нині військовослужбовець ТрО ЗСУ Олексій Братущак, щоби підтримати українських медійників та подякувати за їхню роботу під час війни.

Детальніше ознайомитися з положеннями конкурсу можна тут

Фото: скриншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
613
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду