«1+1 media school» анонсувала новий освітній сезон

«1+1 media school» анонсувала новий освітній сезон

14 Березня 2024
800
14 Березня 2024
18:43

«1+1 media school» анонсувала новий освітній сезон

800
У межах освітнього проєкту доступні чотири програми, а саме: «Актор дубляжу», «Ведучий контент-мейкер», «Ведучий для дітей» та «Майстерність практичного монтажу».
«1+1 media school» анонсувала новий освітній сезон
«1+1 media school» анонсувала новий освітній сезон

Освітній проєкт «1+1 media school» невдовзі запустить новий сезон з низкою курсів, програми яких підлаштовані під потреби медійників України в умовах повномасштабної війни. Про це повідомила пресслужба «1+1 media».

Зокрема, 21 березня стартує курс «Актор дубляжу», який пропонує саме для тих, хто прагне зсередини пізнати акторство дубляжу фільмів і мультфільмів, на всі 100% опанувати свій голос і дізнатися більше про озвучування реклами й промо. Куруватиме курс брендвойс телеканалу «1+1 Україна» та продюсер з творчих питань Сергій Могилевський.

22 березня також розпочнеться курс «Ведучий контент-мейкер», який пропонує шість тижнів роботи в кадрі, можливість отримати практику на зйомках прямих трансляцій, інтерв’ю, бліцопитувань тощо, а також зйомки у студії «Сніданок з 1+1» і творчі зустрічі з ведучими та спікерами 1+1 media school. Кураторка курсу — директорка департаменту ранкового мовлення «1+1 media» та продюсерка шоу «Сніданок з 1+1» Юлія Жмакіна.

23 березня стартує курс «Ведучий для дітей», в межах якого юні студенти від 9 до 15 років включно навчатимуться роботи з камерою та самотужки створюватимуть новинні сюжети, поспілкуються з досвідченими ведучими та потраплять у залаштунки найрейтинговіших шоу. Курс куруватиме Валентина Хамайко, ведуча ранкового проєкту «Сніданок з 1+1».

Окрім цього, 15 квітня розпочнеться курс «Майстерність практичного монтажу», який куруватиме продюсерка постпродакшн-виробництва Ольга Михальченко. У межах програми студенти здобудуть навички зі створення сімейних відеороликів, відео для бізнесу та ведення блогів у соцмережах, а також зможуть сформувати власне портфоліо робіт.

До тренерського складу курсів ввійшли ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір, керівник департаменту Big Brave Events та продюсер Володимир Завадюк, ведучий ТСН і телемарафону «Єдині новини» Святослав Гринчук та інші.

«Для нас надзвичайно важливо продовжувати ділитися своєю експертизою через освіту, адже сучасні світові тренди демонструють, що публічні виступи, розуміння основних медіапроцесів, робота з медіа, критичне мислення та вміння працювати з інформацією — необхідні навички та знання для людини будь-якої професії у 21 столітті», — прокоментувала керівниця «1+1 media school» Анастасія Кузьменко.

Детальніше ознайомитися з курсами та зареєструватися на навчальні програми можна тут.

Нагадаємо, в лютому Media Development Foundation (MDF) запустив ініціативу, спрямовану на перебудову журналістської освіти в Україні, Kyiv Media School. Організатори прагнуть виховати нове покоління кваліфікованих медіафахівців і медіафахівчинь, які віддані професійним та етичним стандартам, кажуть ініціатори проєкту. 

Фото: «1+1 media»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
800
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду