detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
14.03.2024 18:43
«1+1 media school» анонсувала новий освітній сезон
«1+1 media school» анонсувала новий освітній сезон
У межах освітнього проєкту доступні чотири програми, а саме: «Актор дубляжу», «Ведучий контент-мейкер», «Ведучий для дітей» та «Майстерність практичного монтажу».

Освітній проєкт «1+1 media school» невдовзі запустить новий сезон з низкою курсів, програми яких підлаштовані під потреби медійників України в умовах повномасштабної війни. Про це повідомила пресслужба «1+1 media».

Зокрема, 21 березня стартує курс «Актор дубляжу», який пропонує саме для тих, хто прагне зсередини пізнати акторство дубляжу фільмів і мультфільмів, на всі 100% опанувати свій голос і дізнатися більше про озвучування реклами й промо. Куруватиме курс брендвойс телеканалу «1+1 Україна» та продюсер з творчих питань Сергій Могилевський.

22 березня також розпочнеться курс «Ведучий контент-мейкер», який пропонує шість тижнів роботи в кадрі, можливість отримати практику на зйомках прямих трансляцій, інтерв’ю, бліцопитувань тощо, а також зйомки у студії «Сніданок з 1+1» і творчі зустрічі з ведучими та спікерами 1+1 media school. Кураторка курсу — директорка департаменту ранкового мовлення «1+1 media» та продюсерка шоу «Сніданок з 1+1» Юлія Жмакіна.

23 березня стартує курс «Ведучий для дітей», в межах якого юні студенти від 9 до 15 років включно навчатимуться роботи з камерою та самотужки створюватимуть новинні сюжети, поспілкуються з досвідченими ведучими та потраплять у залаштунки найрейтинговіших шоу. Курс куруватиме Валентина Хамайко, ведуча ранкового проєкту «Сніданок з 1+1».

Окрім цього, 15 квітня розпочнеться курс «Майстерність практичного монтажу», який куруватиме продюсерка постпродакшн-виробництва Ольга Михальченко. У межах програми студенти здобудуть навички зі створення сімейних відеороликів, відео для бізнесу та ведення блогів у соцмережах, а також зможуть сформувати власне портфоліо робіт.

До тренерського складу курсів ввійшли ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір, керівник департаменту Big Brave Events та продюсер Володимир Завадюк, ведучий ТСН і телемарафону «Єдині новини» Святослав Гринчук та інші.

«Для нас надзвичайно важливо продовжувати ділитися своєю експертизою через освіту, адже сучасні світові тренди демонструють, що публічні виступи, розуміння основних медіапроцесів, робота з медіа, критичне мислення та вміння працювати з інформацією — необхідні навички та знання для людини будь-якої професії у 21 столітті», — прокоментувала керівниця «1+1 media school» Анастасія Кузьменко.

Детальніше ознайомитися з курсами та зареєструватися на навчальні програми можна тут.

Нагадаємо, в лютому Media Development Foundation (MDF) запустив ініціативу, спрямовану на перебудову журналістської освіти в Україні, Kyiv Media School. Організатори прагнуть виховати нове покоління кваліфікованих медіафахівців і медіафахівчинь, які віддані професійним та етичним стандартам, кажуть ініціатори проєкту. 

Фото: «1+1 media»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY