20–24 травня — курс «Медіаменеджмент для молоді» в Києві

20–24 травня — курс «Медіаменеджмент для молоді» в Києві

14 Березня 2024
1326
14 Березня 2024
10:00

20–24 травня — курс «Медіаменеджмент для молоді» в Києві

1326
«Фундація Суспільність» запрошує заявників з усіх регіонів України на курс «Медіаменеджмент для молоді».
20–24 травня — курс «Медіаменеджмент для молоді» в Києві
20–24 травня — курс «Медіаменеджмент для молоді» в Києві

Курс «Медіаменеджмент для молоді» — це п'ятиденний інтенсив у Києві, який охоплюватиме різні сфери, включаючи розробку стратегії та бюджету, редакційну політику, фандрайзинг, маркетинг, презентацію проєктів, роботу із соціальними мережами, розробку вебсайтів, кібербезпеку, управління персоналом та ін. 

Фахівці за напрямками читатимуть лекції та проводитимуть практичні заняття. Крім того, керівники успішних проєктів поділяться власними кейсами та досвідом під час курсу. Серед запрошених лекторів — виконавчий директор «Української правди» Андрій Боборикін, співзасновник Prometheus Іван Примаченко, головна продюсерка новин  Суспільного мовлення Христина Гаврилюк та ін.  

Запрошуються заявники віком від 18 до 25 років, які повинні мати власну проєктну ідею у сфері медіа. Проєкти можуть бути найрізноманітніших форматів: від онлайн-медіа про відбудову до екологічного подкасту, від політичного ютуб-шоу до хабу з медіаграмотності для літніх людей, від друкованої газети для свого селища до тіктоку про розпізнавання штучного інтелекту тощо.

Під час інтенсиву учасники та учасниці курсу дізнаються: 

  • як проаналізувати ринок та розробити стратегію;
  • як скласти бюджет та знайти гроші на проєкт;
  • як визначити стейкхолдерів та цільову аудиторію;
  • як збирати команди та працювати з людьми;
  • як розробити комунікаційну кампанію та дистрибуцію продукту;
  • як працювати із соціальними мережами та мультимедійними проєктами та ін.

Коли: 20–24 травня. 

Де: місто Київ.

Кураторка: Тетяна Кисельчук  — медіаменеджерка, генпродюсерка та членкиня правління Суспільного мовлення у 2017–2022 роках, менеджерка з соціально вагомого контенту USAID Transformation Communications Activity.

Відбір учасників відбувається на конкурсних засадах, серед заявників буде обрано 20 студентів для тижневої інтенсивної програми. 

Участь безкоштовна. «Фундація Суспільність» покриє витрати на проїзд та забезпечить учасників проживанням і харчуванням у Києві під час участі в курсі.

Після закінчення курсу буде відібрано 10 студентів, які отримають персональне наставництво протягом трьох місяців.

Для участі потрібно заповнити форму до 15 квітня 2024 року.

http://surl.li/rmghq

Додаткову інформацію можна отримати за тел.: 097 587 82 11  — Лідія, 067 444 56 80  — Олена або souspilnistfoundation@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1326
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Перший пілот
44 дн. тому
Господи, спливло лайно. Одна нездара Кисельчук чого варта! Ця стюардесса може тільки поділитися досвідом про секс на висоті 10 000 метрів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду