Конкурсна комісія обрала нового голову НАЗК

Конкурсна комісія обрала нового голову НАЗК

25 Лютого 2024
741
25 Лютого 2024
21:34

Конкурсна комісія обрала нового голову НАЗК

741
Тепер кандидатуру Віктора Павлущика має затвердити Кабінет Міністрів.
Конкурсна комісія обрала нового голову НАЗК
Конкурсна комісія обрала нового голову НАЗК

Переможцем конкурсу на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції став Віктор Павлущик. Про це повідомляють НАЗК на своїй офіційній сторінці у фейсбуку та «Українська правда»

За Павлущика проголосували всі шість членів комісії. Тепер його кандидатуру має затвердити уряд.

Досі Віктор Павлущик обіймав посаду старшого детектива — керівника відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

Конкурсна комісія визначила, що Віктор Павлущик має найкращі професійний досвід, знання і якості для виконання посадових обов’язків голови НАЗК, а також відповідає критеріям компетентності та доброчесності.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що Національне агентство з питань запобігання корупції запустило новий модуль на Порталі доброчесності для уповноважених осіб. Відтепер уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції можуть створювати антикорупційні програми для власних організацій онлайн.

Фото: Transparency International

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
741
Читайте також
10.10.2023 11:07
Юлія Поліковська
«Детектор медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду