На «1+1 Україна» готують прем’єру адаптації фінського проєкту «Song Of My Life»

На «1+1 Україна» готують прем’єру адаптації фінського проєкту «Song Of My Life»

18 Січня 2024
2384
18 Січня 2024
12:47

На «1+1 Україна» готують прем’єру адаптації фінського проєкту «Song Of My Life»

2384
Минулого року спеціальний епізод відомого проєкту, присвячений Україні, транслювався одразу в двох країнах.
На «1+1 Україна» готують прем’єру адаптації фінського проєкту «Song Of My Life»
На «1+1 Україна» готують прем’єру адаптації фінського проєкту «Song Of My Life»

Телеканал «1+1 Україна» готується розпочати виробництво першого сезону української адаптації найпопулярнішого розважального проєкту Фінляндії «Song Of My Life», який збирає частку перегляду понад 40%. В Україні проєкт називатиметься «Пісня мого життя». Про це «Детектор медіа» дізнався від пресслужби каналу. 

Минулого року українські телеглядачі вже бачили спеціальний епізод відомого проєкту. Тоді вітчизняна команда вирушила до Фінляндії, щоб створити випуск, присвячений Україні, який транслювався одразу в двох країнах.

За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються в них з певним періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості й телеглядачі намагатимуться відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Зірки розкажуть ексклюзивні та зворушливі подробиці свого життя, які ніхто ніколи не чув до цього моменту, поділяться болем, радістю, перемогами та падіннями. А кожен глядач зможе знайти підтримку і пригадати пісню, яка стала саундтреком його власного життя.

Вестиме «Пісню мого життя» ведуча «Голосу країни» Катерина Осадча, яка каже: «Минулого року, після того як ми зробили один епізод проєкту “Song Of My Life”, одразу відчули, що це той формат, який повинен бути в Україні. Коли я сіла в літак з Фінляндії, одразу почала робити список героїв, які б могли взяти в ньому участь. Думала, якими б сенсаційними історіями вони могли поділитися. Я дуже рада, що нам вдалося втілити “Пісню мого життя” в Україні, і кожен глядач зможе побачити в цьому форматі себе. Все моє життя було пов‘язано з сенсаціями, інтерв’ю та відвертостями зірок, тому для мене це знайоме поле, але в новому форматі. Це відвертість, що натхненна піснею».

Дистриб'ютором цього форматного проєкту є компанія ITV Studios. Виробництвом проєкту займатиметься команда Big Brave Events «1+1 media» на чолі з продюсером Володимиром Завадюком. Партнер проєкту — Film.ua.

«Минулого року ми виробляли один епізод проєкту у Фінляндії спільно з нашими фінськими та українськими колегами Yellow Film & TV та Film.ua Group. Тоді ми одразу закохалися в цей формат і виношували ідею створення подібного проєкту в Україні. Адже вважаємо, що музика в такі темні часи здатна підбадьорювати людей, давати їм надію, надихати та повертати до життя. Музика обов’язково повинна лунати під час війни, особливо, коли вона доповнена надихаючими історіями, які доводять, що “завтра” буде. Саме тому проєкт “Пісня мого життя”, де зірки будуть розповідати про свої неймовірні історії життя, про які ніхто і ніколи не чув, — необхідний. У цьому проєкті глядачі обов’язково побачать учасників “Голосу країни” та сучасних українських музикантів, адже ми хочемо підтримувати українську музику на всіх рівнях», — розповів продюсер проєкту Володимир Завадюк.

Дату прем’єри шоу на каналі обіцяють повідомити незабаром.

Нагадаємо, у 2022 році в Україні та Фінляндії презентували спешл-епізод проєкту «Song Of My Life», який транслювався в двох країнах одночасно. Цей випуск був присвячений Україні. Його спільно розробили фінський продакшн Yellow Film & TV та українські медіакомпанії «1+1 media» і Film.ua Group. Тоді організацією виступів для українського епізоду проєкту займалася команда Big Brave Events групи «1+1 media». Режисерками заходу були Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко. У проєкті взяли участь ведучий Тімур Мірошниченко, співачка і тренерка «Голосу країни» Dorofeeva, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя та подружжя спортсменів Михайло Романчук та Марина Бех.

Фото: «1+1 Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2384
Читайте також
01.02.2024 13:32
Дарія Яковенко
Роман Мельник
«Детектор медіа»
18 376
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду