До 20 січня — акредитація на Зимовий Кіноринок ОМКФ

До 20 січня — акредитація на Зимовий Кіноринок ОМКФ

16 Січня 2024
365
16 Січня 2024
10:18

До 20 січня — акредитація на Зимовий Кіноринок ОМКФ

365
Акредитація закривається 20 січня о 19.00.
До 20 січня — акредитація на Зимовий Кіноринок ОМКФ
До 20 січня — акредитація на Зимовий Кіноринок ОМКФ

Одеський міжнародний кінофестиваль запрошує представників ЗМІ акредитуватися на Зимовий Кіноринок, який відбудеться з 22 до 24 січня 2024 року у кінотеатрі «Оскар» (м. Київ, ТРЦ Gulliver, Спортивна площа, 1a).  

Для акредитації на Зимовий Кіноринок ОМКФ необхідно заповнити форму за посиланням

Акредитація закривається 20 січня о 19.00. Акредитовані журналісти отримають підтвердження до 10.00 21 січня.

Повну програму Зимового Кіноринку  можна знайти на сайті ОМКФ за посиланням https://submit.oiff.com.ua/fmprogram.

Кіноринок ОМКФ – це професійний майданчик для спілкування представників дистриб'юторських компаній та кінотеатрів, що працюють на території України, а також кіностудій та інших компаній, що надають послуги в галузі кіноіндустрії.

Під час Кіноринку 2024 відбудуться доповіді технічних та сервісних компаній, обговорення важливих для кіноіндустрії питань. В рамках Кіноринку також заплановано проведення зустрічі кінокомісій та кінофестивалів України з метою обговорення перспектив розвитку регіонального кіновиробництва та проведення кінофестивалів в Україні.

Зимовий кіноринок ОМКФ проводиться за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Головний медіапартнер Кіноринку 1+1 Media.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
365
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду