Телеканал Бігуді відзначає 10 років мовлення в ефірі

Телеканал Бігуді відзначає 10 років мовлення в ефірі

14 Січня 2024
2356

Телеканал Бігуді відзначає 10 років мовлення в ефірі

2356
За час свого існування канал виріс і трансформувався.
Телеканал Бігуді відзначає 10 років мовлення в ефірі
Телеканал Бігуді відзначає 10 років мовлення в ефірі

У суботу, 13 січня, телеканал Бігуді відзначив свій ювілей — 10 років в ефірі. Так, цього дня 2014 року телеканал розпочав мовлення і відтоді завоював прихильність аудиторії.

За час свого існування канал виріс і трансформувався. З 21 квітня 2023 року Бігуді з’явився в мережі Т2. Таким чином, покриття телеканалу виросло, а глядачі відтепер мають можливість переглядати улюблені українські, турецькі та індійські серіали, а також програми власного виробництва 1+1 media в межах цифрового ефіру.

В 2023 році частка телеканалу за аудиторією 18-54 (50+) становить 1,3 та зросла в 3.4 рази. Наразі канал займає 10 місце в рейтингу ТОП 20 каналів України.

Середньомісячне охоплення телеканалу, після виходу в Т2, становить 2.5 млн, а це - 25.7% глядачів у містах 50 тис.+.

«10 років ефіру доводять прихильність наших глядачів, адже на нашому телеканалі вони завжди можуть переглянути найулюбленіші фільми, шоу та серіали. За роки мовлення Бігуді трансформувався та змінювався разом зі своєю аудиторією, підлаштовуючись під її вподобання та слугуючи майданчиком, який допомагає відпочити та відволіктися від подій у найбуремніші часи», — прокоментувала Іванна Найда, генеральна продюсерка телеканалу Бігуді.

Для своїх глядачів телеканал Бігуді пропонує найкращі турецькі телесеріали, такі як: «Невірний», що вийшов в ефір 8 січня, «Нескінченне кохання», «Крила кохання», «Жінка», «Величне століття», а також такі серіали як: «Таємниця Лаури» та «Медіум». Телеканал доповнив ефір суспільно-важливим ток-шоу - «Говорить Україна», а восени Бігуді додав до телевізійної лінійки показ ранкового шоу «Сніданок з 1+1».

Для глядачів телеканал Бігуді готує покази нових турецьких серіалів, що раніше не транслювались на каналі та багато іншого цікавого контенту.

Слідкуйте за новинами та анонсами телеканалу у соціальних мережах в Instagram і Facebook  і не пропустіть розіграш з приємними подарунками.

Інструкція для підключення телеканалу Бігуді у мережі Т2 за посиланням.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2356
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду