detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
27.12.2023 23:10
Мультфільм «Украдений місяць. Кум» перекладено жестовою мовою
Мультфільм «Украдений місяць. Кум» перекладено жестовою мовою
Відтепер казку про перемогу Світла побачить ще більше людей.

Анімаційний фільм «Украдений місяць. Кум» виробництва 2Flame і Magika Film перекладено жестовою мовою. Про це повідомила директорка департаменту зі стратегічного маркетингу «1+1 media»  Ольга Захарова.

«Маю гарну новину: дякуючи Megogo та особисто Valeriia Tolochyna #УкраденийМісяць перекладено жестовою мовою. Маленький крок до безбарʼєрного суспільства, де кожна людина важлива, кожен глядач безцінний.

Тепер нашу казку про перемогу Світла побачить ще більше людей», — написала Захарова.

Подивитися версію мультфільму з жестовою мовою можна за посиланням

Анімаційний фільм «Украдений місяць. Кум» знято у 2022 році студіями 2Flame і Magika Film за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики. Світова прем’єра стрічки відбулась на міжнародному кінофестивалі HANIFF VI в Ханої, де мультфільм було представлено в конкурсній програмі. «Украдений місяць. Кум» отримав перемогу на фестивалі Canada Shorts та був відзначений нагородою Award of Excellence.

Раніше ми повідомляли, що Paramount Global у співпраці з «1+1 media» оголосили про появу на міжнародних розважальних каналах для дітей Nick Jr. і Nicktoons українськомовного контенту. Перші програми та мультфільми українською почали виходити на цих каналах 7 грудня.

Фото: кадр з мультфільму «Украдений місяць. Кум» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY