Окупанти звинуватили в  «дискредитації» російської армії 514 мешканців Криму

Окупанти звинуватили в «дискредитації» російської армії 514 мешканців Криму

27 Вересня 2023
1221
27 Вересня 2023
00:00

Окупанти звинуватили в «дискредитації» російської армії 514 мешканців Криму

1221
За статтею про «дискредитацію російської армії» незаконне рішення з накладенням штрафу винесено в 435 адміністративних провадженнях.
Окупанти звинуватили в  «дискредитації» російської армії 514 мешканців Криму
Окупанти звинуватили в  «дискредитації» російської армії 514 мешканців Криму

Російська окупаційна адміністрація масово звинувачує жителів Криму в дискредитації російської армії. Про це з посиланням на постійну представницю Президента України в АР Крим Тамілу Ташеву передає «Лівий берег».

«Станом на 22 вересня 2023 року в “судах” в окупованому Криму перебувало 514 так званих адміністративних проваджень за статтею 20.3.3 про “дискредитацію російської армії», — сказала Ташева. 

Вона додала, що у 435 із них було винесено незаконне рішення з накладенням штрафу.

Як правило, штраф по цій статті становить від 30 тис. до 50 тис. рублів.

Крім того, співробітники паспортних столів у тимчасово окупованому Криму формують списки студентів-випускників для військкоматів. Лідером за кількістю потенційних призовників є Джанкойський район.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни не менше 90 жителів тимчасово окупованого Криму публічно просили вибачення за «дискредитацію» армії РФ. І більше  20 людей постали перед судом за те, що слухали українську музику.

 Фото з відкритих джерел

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1221
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду