На пропагандистку Симоньян ледь не впав безпілотник

На пропагандистку Симоньян ледь не впав безпілотник

21 Серпня 2023
3584
21 Серпня 2023
13:28

На пропагандистку Симоньян ледь не впав безпілотник

3584
На це Симоньян поскаржилася у своєму телеграм-каналі.
На пропагандистку Симоньян ледь не впав безпілотник
На пропагандистку Симоньян ледь не впав безпілотник

Під час атаки безпілотників на Москву, яка відбулася зранку 21 серпня, мало не постраждала російська пропагандистка Маргарита Симоньян. Один зі збитих дронів у Підмосков'ї впав на сусідній з нею вулиці. Не долетів до будинку пропагандистки зовсім трішки.

Про це вона написала у своєму телеграм-каналі та опублікувала світлину, на якій за будинком видно дим.

«Той безпілотник, що збили в Істринському районі, впав на сусідній вулиці. Дякуємо нашій ППО, що без жертв та руйнувань», — написала Симоньян.

Російське міноборони прозвітувало про два збитих безпілотники в Підмосков’ї: вони впали вранці близько 6:50 та о 8:16 на заході від Москви, пише The Insider. Цю інформацію підтвердив мер Москви Сергій Собянін.

Згодом місцева влада уточнила, що після падіння дрона в Істринському районі Підмосков'я постраждали двоє росіян, один з яких зараз у лікарні. Також пошкоджені кілька будинків.

Читайте також: 

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про те, що під санкції Євросоюзу потрапили російські пропагандисти — керівниця кремлівського каналу RT Маргарита Симоньян і телеведучий Володимир Соловйов. 

У березні 2022-го стало відомо, що Україна ініціювала оголошення Симоньян у міжнародний розшук.

Вірменія заборонила в’їзд російській пропагандистці Маргариті Симоньян.

Також ми повідомляли про те, що Симоньян отримала закордонну бандероль і оголосила, що вона «зі слідами вибухівки», та про те, що інформагентство «Россия сегодня», яким керують пропагандисти Кисельов і Симоньян, подало заявку на реєстрацію бренду «Эхо Москвы».

Фото: ITAR-TASS / Scanpix

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3584
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду