detector.media
21.08.2023 13:28
На пропагандистку Симоньян ледь не впав безпілотник
На пропагандистку Симоньян ледь не впав безпілотник
На це Симоньян поскаржилася у своєму телеграм-каналі.

Під час атаки безпілотників на Москву, яка відбулася зранку 21 серпня, мало не постраждала російська пропагандистка Маргарита Симоньян. Один зі збитих дронів у Підмосков'ї впав на сусідній з нею вулиці. Не долетів до будинку пропагандистки зовсім трішки.

Про це вона написала у своєму телеграм-каналі та опублікувала світлину, на якій за будинком видно дим.

«Той безпілотник, що збили в Істринському районі, впав на сусідній вулиці. Дякуємо нашій ППО, що без жертв та руйнувань», — написала Симоньян.

Російське міноборони прозвітувало про два збитих безпілотники в Підмосков’ї: вони впали вранці близько 6:50 та о 8:16 на заході від Москви, пише The Insider. Цю інформацію підтвердив мер Москви Сергій Собянін.

Згодом місцева влада уточнила, що після падіння дрона в Істринському районі Підмосков'я постраждали двоє росіян, один з яких зараз у лікарні. Також пошкоджені кілька будинків.

Читайте також: 

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про те, що під санкції Євросоюзу потрапили російські пропагандисти — керівниця кремлівського каналу RT Маргарита Симоньян і телеведучий Володимир Соловйов. 

У березні 2022-го стало відомо, що Україна ініціювала оголошення Симоньян у міжнародний розшук.

Вірменія заборонила в’їзд російській пропагандистці Маргариті Симоньян.

Також ми повідомляли про те, що Симоньян отримала закордонну бандероль і оголосила, що вона «зі слідами вибухівки», та про те, що інформагентство «Россия сегодня», яким керують пропагандисти Кисельов і Симоньян, подало заявку на реєстрацію бренду «Эхо Москвы».

Фото: ITAR-TASS / Scanpix

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY