Megogo стане ексклюзивним транслятором бою Усик — Дюбуа в Україні та Польщі

Megogo стане ексклюзивним транслятором бою Усик — Дюбуа в Україні та Польщі

1 Серпня 2023
2283
1 Серпня 2023
17:35

Megogo стане ексклюзивним транслятором бою Усик — Дюбуа в Україні та Польщі

2283
Бій стане головною подією масштабного боксерського шоу під егідою K2 Promotions у співпраці з Knockout Promotions та Skill Challenge Promotions.
Megogo стане ексклюзивним транслятором бою Усик — Дюбуа в Україні та Польщі
Megogo стане ексклюзивним транслятором бою Усик — Дюбуа в Україні та Польщі

26 серпня чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO, IBO та The Ring у надважкій вазі Олександр Усик (20-0-0, 13 КО) зустрінеться в ринзі з володарем титулу «регулярного» чемпіона світу за версією WBA британцем Деніелом Дюбуа (19-1-0, 18 КО). 

На території України і Польщі поєдинок буде ексклюзивно показувати медіасервіс Megogo

Саме в Польщі 7 років тому Олександр Усик розпочав свій блискавичний шлях до титулу абсолютного чемпіона в крузервейті, здобувши пояс чемпіона світу WBO в поєдинку з його володарем — поляком Кшиштофом Гловацьким. Тепер Олександр підкорюватиме польський ринг уже на шляху до абсолютного чемпіонства в суперважкому дивізіоні. Для повної колекції йому не вистачає пояса чемпіона світу за версією WBC, який належить британцю Тайсону Фʼюрі.

В андеркарді боксерського шоу на глядачів чекає бій чемпіона WBO International Дениса Берінчика (17-0-0, 9 КО), який захищатиме титул у протистоянні з боксером зі Швеції Ентоні Їгітом (27-3-1, 10 КО). Ще один титульний поєдинок проведе Дмитро Митрофанов (13-0-1, 6 КО) з британцем Хамзою Ширазом  (17-0-0, 13 КО). На кону — титул WBC Silver у середній вазі, який належить Ширазу. 

Крім того, цього вечора в ринг вийдуть Василь Чеботар, Ярослав Харциз, Федір Черкашин, Даніель Лапін, Олександр Соломенніков та ін.

Також Megogo в кооперації з К2 Promotions планує організувати студію з місця події.

Переглянути подію на Megogo в Україні можна буде за передплатами «Легка», «Оптимальна», «Максимальна» або «Спорт». Трансляція буде доступна в розділі «Спорт», на каналі «Megogo Гонг» та в окремому попап-каналі, який зʼявиться на сервісі в день події.

Як українцям подивитися трансляцію бою в Польщі, повідомлять додатково.

Партнери події: Usyk 17 Promotions, Queensberry Promotions, Ready To Fight.

Фото: Megogo

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2283
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду