Верховна Рада виключила Сергія Льовочкіна з комітету нацбезпеки

Верховна Рада виключила Сергія Льовочкіна з комітету нацбезпеки

21 Березня 2023
1978
21 Березня 2023
15:27

Верховна Рада виключила Сергія Льовочкіна з комітету нацбезпеки

1978
Раніше він просив голову ВР перевести його у комітет молоді та спорту.
Верховна Рада виключила Сергія Льовочкіна з комітету нацбезпеки
Верховна Рада виключила Сергія Льовочкіна з комітету нацбезпеки

Верховна Рада підтримала виключення народного депутата з групи «Платформа за життя та мир» та співвласника «Inter Media Group» Сергія Льовочкіна з комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Відповідне рішення підтримало 236 депутатів.

Відзначимо, ще 17 лютого «Українська правда» писала, що Сергій Льовочкін написав звернення до голови Верховної Ради, в якому просить погодити переведення його до комітету молоді і спорту.

Як відомо, депутат та співвласник «Inter Media Group» Сергій Льовочкін після припинення існування фракції «ОПЗЖ» у парламенті долучився до новоствореної депутатської групи «Платформа за життя та мир», яку очолив Юрій Бойко. 

За даними «Схем», нардеп залишив країну ще 10 лютого і, ймовірно, проживає на родинній віллі на півдні Франції разом із своєю сестрою, народною депутаткою Юлією Льовочкіною. У листопаді минулого року нардепка вирішила скласти повноваження. Рішення Льовочкіна прийняла у зв’язку з сімейними обставинами. 

 «Схеми» повідомляли, що в липні 2022 року Льовочкін відвідав Україну вперше від початку повномасштабного вторгнення Росії, але за тиждень знову виїхав за кордон разом із депутатами Григорієм Суркісом та Олександром Пузановим.

24 лютого, в річницю повномасштабного вторгнення Росії, Сергій Льовочкін з’явився у Верховній Раді та голосував за позбавлення мандатів своїх однопартійців Олега Волошина, Наталії Королевської та Юрія Солода.

Фото: пресслужба Сергія Льовочкіна

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1978
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду