Людмила Долгоновська йде з посади радниці головнокомандувача зі стратегічних комунікацій

Людмила Долгоновська йде з посади радниці головнокомандувача зі стратегічних комунікацій

8 Березня 2023
3975
8 Березня 2023
09:41

Людмила Долгоновська йде з посади радниці головнокомандувача зі стратегічних комунікацій

3975
Людмила Долгоновська: Від 1 березня я звільнена зі Збройних Сил України.
Людмила Долгоновська йде з посади радниці головнокомандувача зі стратегічних комунікацій
Людмила Долгоновська йде з посади радниці головнокомандувача зі стратегічних комунікацій

Радниця головнокомандувача Збройних сил України зі стратегічних комунікацій Людмила Долгоновська повідомила про звільнення із ЗСУ. 

«Цей допис дається мені важко. Але маю поділитися. Від 1 березня я звільнена зі Збройних Сил України. Працювати з Головнокомандувачем ЗСУ, писати від його імені було величезною честю. Я вдячна за довіру і можливість служити своїй державі», — написала Долгоновська у фейсбуці.

За словами Долгоновської, вона пишається тим, що було зроблено в комунікаціях ЗСУ.

«Інформування про ситуацію на фронті від перших годин відкритого вторгнення (з перекладом англійською), чіткі меседжі до українців і світу, розказані історії героїв… унормування роботи журналістів у районах ведення бойових дій, цілодобові контакти з ними та пресофіцерами… перша Комунікаційна стратегія ЗСУ, нова айдентика війська… системна складна робота на тлі постійних кризових комунікацій… це ще той виклик)). І це крутий досвід, досвід практики Страткому в умовах війни. Він вартий узагальнення і максимального поширення. І це те, над чим я працюватиму надалі. Мета залишається незмінною – Перемога», — написала Долгоновська.

У коментарі «Детектору медіа» Людмила Долгоновська повідомила, що має запрошення на лекції в УКУ та в Університет оборони.

«Весь свій практичний досвід планую узагальнити і ділитися. Передусім, зі студентами та курсантами. Маю запрошення на лекції в УКУ та в Університет оборони. Але це гостьові лекції pro bono. Не нове місце роботи… Я маю науковий ступінь кандидата філософських наук, тож, хочу систематизувати напрацьоване за роки в ЗСУ, бо це практичний досвід, він надзвичайно цінний. Крім Комунікаційної стратегії, я працювала над Концепцією Страткому для сектору безпеки і оборони. Цю справу теж не залишу», — повідомила Людмила Долгоновська.

Як нагадує «ВВС News Україна», Долгоновська працювала над стратегічними комунікаціями в апараті Головнокомандувача ЗСУ з 2020 року. Вона є кандидатом філософських наук і співзасновницею громадської організації «Мережа захисту національних інтересів "АНТС"».

Це об'єднання вказує своїм завданням «суб'єктивізувати Україну як лідера регіону і "м'яку" силу, трендсеттера демократичних перетворень на пострадянському просторі». Головою правління «АНТС» є колишня депутатка і ексочільниця парламентського комітету у закордонних справах Ганна Гопко.

Під час роботи в парламенті Долгоновська була її помічницею. До цього в 2016-2018 роках вона очолювала управління стратегічних комунікацій Луганської обласної державної адміністрації. На той період ОДА очолював Юрій Гарбуз.

Фото: Людмила Долгоновська/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3975
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду