detector.media
08.03.2023 09:41
Людмила Долгоновська йде з посади радниці головнокомандувача зі стратегічних комунікацій
Людмила Долгоновська йде з посади радниці головнокомандувача зі стратегічних комунікацій
Людмила Долгоновська: Від 1 березня я звільнена зі Збройних Сил України.

Радниця головнокомандувача Збройних сил України зі стратегічних комунікацій Людмила Долгоновська повідомила про звільнення із ЗСУ. 

«Цей допис дається мені важко. Але маю поділитися. Від 1 березня я звільнена зі Збройних Сил України. Працювати з Головнокомандувачем ЗСУ, писати від його імені було величезною честю. Я вдячна за довіру і можливість служити своїй державі», — написала Долгоновська у фейсбуці.

За словами Долгоновської, вона пишається тим, що було зроблено в комунікаціях ЗСУ.

«Інформування про ситуацію на фронті від перших годин відкритого вторгнення (з перекладом англійською), чіткі меседжі до українців і світу, розказані історії героїв… унормування роботи журналістів у районах ведення бойових дій, цілодобові контакти з ними та пресофіцерами… перша Комунікаційна стратегія ЗСУ, нова айдентика війська… системна складна робота на тлі постійних кризових комунікацій… це ще той виклик)). І це крутий досвід, досвід практики Страткому в умовах війни. Він вартий узагальнення і максимального поширення. І це те, над чим я працюватиму надалі. Мета залишається незмінною – Перемога», — написала Долгоновська.

У коментарі «Детектору медіа» Людмила Долгоновська повідомила, що має запрошення на лекції в УКУ та в Університет оборони.

«Весь свій практичний досвід планую узагальнити і ділитися. Передусім, зі студентами та курсантами. Маю запрошення на лекції в УКУ та в Університет оборони. Але це гостьові лекції pro bono. Не нове місце роботи… Я маю науковий ступінь кандидата філософських наук, тож, хочу систематизувати напрацьоване за роки в ЗСУ, бо це практичний досвід, він надзвичайно цінний. Крім Комунікаційної стратегії, я працювала над Концепцією Страткому для сектору безпеки і оборони. Цю справу теж не залишу», — повідомила Людмила Долгоновська.

Як нагадує «ВВС News Україна», Долгоновська працювала над стратегічними комунікаціями в апараті Головнокомандувача ЗСУ з 2020 року. Вона є кандидатом філософських наук і співзасновницею громадської організації «Мережа захисту національних інтересів "АНТС"».

Це об'єднання вказує своїм завданням «суб'єктивізувати Україну як лідера регіону і "м'яку" силу, трендсеттера демократичних перетворень на пострадянському просторі». Головою правління «АНТС» є колишня депутатка і ексочільниця парламентського комітету у закордонних справах Ганна Гопко.

Під час роботи в парламенті Долгоновська була її помічницею. До цього в 2016-2018 роках вона очолювала управління стратегічних комунікацій Луганської обласної державної адміністрації. На той період ОДА очолював Юрій Гарбуз.

Фото: Людмила Долгоновська/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY