Пресофіцерку ДПСУ, яка демонструвала у соцмережах відпочинок у Парижі, звільнили з військової служби

Пресофіцерку ДПСУ, яка демонструвала у соцмережах відпочинок у Парижі, звільнили з військової служби

7 Лютого 2023
10010
7 Лютого 2023
09:27

Пресофіцерку ДПСУ, яка демонструвала у соцмережах відпочинок у Парижі, звільнили з військової служби

10010
Фото пресофіцерки з дорогих курортів під час війни викликали обурення в соцмережах. Іванна Плантовська вважає, що їй просто заздрять.
Пресофіцерку ДПСУ, яка демонструвала у соцмережах відпочинок у Парижі, звільнили з військової служби
Пресофіцерку ДПСУ, яка демонструвала у соцмережах відпочинок у Парижі, звільнили з військової служби

Ексофіцерку пресслужби Південного регіонального управління Державної прикордонної служби Іванну Плантовську звільнили з військової служби. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Іванна Плантовська, яка працювала пресофіцеркою Південного управління ДПСУ, потрапила у скандал на початку січня. Після того, як виклала в соцмережі свої фото з Парижа, де, ймовірно, зустрічала Новий рік. Знімки з дорогих курортів, поїздок до Парижа, з розкішними авто тощо, які вона публікувала на особистих сторінках протягом 2022 року, вже під час повномасштабного вторгнення Росії, спричинили шквал критики у соцмережах.

Тоді речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в коментарі «УП» запевнив, що ДПСУ «прийме рішення» щодо подальшої служби Плантовської.

Наприкінці січня джерела «УП» повідомили, що Іванну Плантовську перевели у Житомирський прикордонний загін на посаду, не пов'язану із комунікацією.

Утім, вже напередодні співрозмовники серед правоохоронців повідомили «УП», що Іванну Плантовську наприкінці січня звільнили з військової служби. Це виданню підтвердив і прессекретар Держприкордонслужби Андрій Демченко.

«На цей час вона звільнена з лав Державної прикордонної служби України відповідно до норм законодавства про військовий обов'язок і військову службу. Звільнення відбулося наприкінці січня», — сказав речник прикордонників.

Він висловив надію, що тисячі прикордонників та прикордонниць, які зі зброєю в руках боронять країну», не порівнюватимуть «з діями окремих військовослужбовців, які більше уваги приділяють особистому життю та хизуються цим».

«УП» додає, що кілька днів тому Плантовська опублікувала нову фотографію на своїй сторінці у фейсбуці та отримала чергову порцію критики. На обурення в коментарях, мовляв навіть після скандалу вона продовжує публікувати епатажні світлини, Плантовська відповіла, що просто «заздрісники, які не мають своїх грошей, рахують чужі».

Демченко звернув увагу, що останні фото й коментарі Плантовська робила, вже не перебуваючи на службі в ДПСУ.

«Детектор медіа» звернувся до Іванни Плантовської за коментарем. 

Фото: Іванна Плантовська / фейсбук, «УП»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10010
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Gh
443 дн. тому
Яка може бути моральність у повіі. Іі брали для спецпотреб. Тому тут питання до іі керівника. Дивно що всі мовчать.
Нестор
443 дн. тому
Що стосується її грошей, то , мабуть, генерал Мул їй зі своїх накрадених мільйонів якусь частину їй "подарував". Що цікаво, ніхто у прикордонслужбі й не заїкається, як службовець , що не має бізнесу, зміг отримати десятки мільйонів доларів . "Відмазують" генерала-хабарника, бо й самі такі ?
VOITA
443 дн. тому
.....ХІБА МОЖНА БРАТИ НА ПОСАДИ ТАКИХ ..МОРАЛЬНИХ ПОТВОР .. В ЯКИХ НА ДУМЦІ НАКАЧАТИ ГУБИ ТА ВІДПОЧИТИ В ДУБАЯХ....ЯКА ВІД ТІЄЇ САМКИ ЛЮДСЬКОГО РОДУ КОРИСТЬ ДЕРЖАВІ...КРІМ КОРИСТІ ТОМУ ХТО ОСОБИСТО БРАВ ТАКУ ..КРАСУНЮ.. НА ПРАЦЮ......
Федір
443 дн. тому
Вона сексуально збуджена. І тільки безперервне її трахання з відчуттям задоволення може зробити її психологічно урівноваженою. Інше не допоможе.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду