Пресофіцерка ДПСУ демонструвала у соцмережах розкішний відпочинок та відверті фото. У службі запевнили, що «приймуть рішення»

Пресофіцерка ДПСУ демонструвала у соцмережах розкішний відпочинок та відверті фото. У службі запевнили, що «приймуть рішення»

9 Січня 2023
16545

Пресофіцерка ДПСУ демонструвала у соцмережах розкішний відпочинок та відверті фото. У службі запевнили, що «приймуть рішення»

16545
Фото пресофіцерки з дорогих курортів, іменних авто та відвертих фотосесій під час повномасштабної війни викликали обурення в соцмережах.
Пресофіцерка ДПСУ демонструвала у соцмережах розкішний відпочинок та відверті фото. У службі запевнили, що «приймуть рішення»
Пресофіцерка ДПСУ демонструвала у соцмережах розкішний відпочинок та відверті фото. У службі запевнили, що «приймуть рішення»

У Державній прикордонній службі заявили, що ухвалять рішення щодо подальшої служби та виконання обов’язків пресофіцерки Іванни Плантовської, чиї фото на особистих сторінках у соцмережах із дорогих курортів, поїздок до Парижа, з розкішними авто тощо спричинили шквал критики у соцмережах.

Скандал здійнявся після того, як пресофіцерка Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська виклала в соцмережі свої фото з Парижа, де, ймовірно, зустрічала Новий рік.

Фото викликали шквал критики в соцмережах. Дописувачі закидали держслужбовиці недоречність такого контенту у час повномасштабної війни. Користувачі знайшли й інші світлини пресофіцерки з різних курортів та відвертих фотосесій, які вона оприлюднювала протягом 2022 року, вже під час повномасштабного вторгнення Росії.

 

«Ще раз: офіцер воюючої країни… Питання навіть не в тому, чи збігається її дохід держслужбовця з шикарним способом життя (хоча і в цьому також). Питання в тому, що публікувати такі фото під час війни знаходячись на такій службі — невиліковна хвороба», – обурюється у фейсбуці адвокат Максим Журавльов.

Після вибуху негативної реакції, Іванна Плантовська закрила доступ до соцмереж.

Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в коментарі «УП» відреагував на ситуацію з пресофіцеркою. Він запевнив, що ДПСУ в рамках чинного законодавства ухвалить рішення, що стосуватимуться подальшого проходження служби та виконання нею посадових обов’язків.

«Окремо можу зазначити: нам дійсно прикро, що у час війни, коли більшість наших побратимів зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, в наших лавах є і ті хто, більше приділяють увагу виключно своєму особистому життю, при цьому, м’яко кажучи, хизуючись ним. До того ж, демонстрація якого суперечить моральним нормам, і є неприйнятним під час війни. Все буде по справедливості», – сказав Демченко.

Нагадаємо, у жовтні 2020 року у мережі спалахнув скандал через фото прем’єр-міністерки Фінляндії Санни Марін, яка знялася в фотосесії для глянцевого журналу Trend у чорному піджаку з глибоким вирізом. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16545
Читайте також
02.10.2022 12:00
Лєна Чиченіна
для «Детектора медіа»
6 047
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Перець
439 дн. тому
Антиботу. 1. Не завжди. 2. Не подобається. 3. Знаю - на наступні вибори. Демократія для того щоб мати можливість виправляти помилки.
Антибот
442 дн. тому
Перець, у тебе завжди у всьому вибори 2019 року винні. Не подобається результат, знаєш куди йти
Перець
443 дн. тому
Після послиці - сексолога в Болгарії, призначеної на самому високому рівні, хто міг сумніватися, що на нижчому рівні рішення такі самі? Все це відрижка виборів 2019 року. Якщо народу пох#й - хто у нього президент, то президенту пох#й - хто у нього посол, а прикордонникам пох#й - хто у них прес - служба.
Рома
443 дн. тому
Тут маємо на лице сутність прикордонної служби... Одні, або скажу так, кращі і найвідданіші ризикують своїм життям на передовій, інші продовжують брати хабарі на кпп, ну а ця особа переплюнула майже все шо тільки можна переплюнути, так би мовити "пробила дно"... Ну дуже мені цікаво яке рішення прийме командування щодо неї. Як на мене,то просте звільнення буде для неї дуже простим покаранням.
Arni
443 дн. тому
Питання до дпсу... як можна відпустити за кордон військовослужбовця під час війни? А зрозумів, то напевно її відправили на якісь навчання,так? В будь якому разі я впевнений що в дпсу відбрешуться як завжди і відправлять цю пані десь у інше регіональне управління, на якусь іншу посаду. Закриють,так би мовити, її на деякий час від посторонніх людей.
Vasyl
443 дн. тому
Понабирали в свій час по об'яві,а тепер не знають що з ними робити... в дпсу приблизно 40-45% жінок. Нічого не кажу, є дійсно такі захисниці кордону,що виконують свої обов'язки краще ніж дехто з чоловіків, але нажаль і таких як ця "француженка" теж вистачає...
ережах розкішним відпочинком та відвертими фото. У службі запевнили, що «приймуть рішення» 11900 Фото пресофіцерки з дорогих курортів, іменних авто та відвертих фотосесій під час повномасштабної війни викликали обурення в соцмережах.Пресофіцер
443 дн. тому
ВИБАЧТЕ! Шановні читачі але такого дерьма ще хватае (особливо ганьба , тим, хто її допустив до роботи
Olek
443 дн. тому
Морду лошадинную отрастила, а мозги туда вставить забыла.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду