detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
07.02.2023 09:27
Пресофіцерку ДПСУ, яка демонструвала у соцмережах відпочинок у Парижі, звільнили з військової служби
Пресофіцерку ДПСУ, яка демонструвала у соцмережах відпочинок у Парижі, звільнили з військової служби
Фото пресофіцерки з дорогих курортів під час війни викликали обурення в соцмережах. Іванна Плантовська вважає, що їй просто заздрять.

Ексофіцерку пресслужби Південного регіонального управління Державної прикордонної служби Іванну Плантовську звільнили з військової служби. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Іванна Плантовська, яка працювала пресофіцеркою Південного управління ДПСУ, потрапила у скандал на початку січня. Після того, як виклала в соцмережі свої фото з Парижа, де, ймовірно, зустрічала Новий рік. Знімки з дорогих курортів, поїздок до Парижа, з розкішними авто тощо, які вона публікувала на особистих сторінках протягом 2022 року, вже під час повномасштабного вторгнення Росії, спричинили шквал критики у соцмережах.

Тоді речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в коментарі «УП» запевнив, що ДПСУ «прийме рішення» щодо подальшої служби Плантовської.

Наприкінці січня джерела «УП» повідомили, що Іванну Плантовську перевели у Житомирський прикордонний загін на посаду, не пов'язану із комунікацією.

Утім, вже напередодні співрозмовники серед правоохоронців повідомили «УП», що Іванну Плантовську наприкінці січня звільнили з військової служби. Це виданню підтвердив і прессекретар Держприкордонслужби Андрій Демченко.

«На цей час вона звільнена з лав Державної прикордонної служби України відповідно до норм законодавства про військовий обов'язок і військову службу. Звільнення відбулося наприкінці січня», — сказав речник прикордонників.

Він висловив надію, що тисячі прикордонників та прикордонниць, які зі зброєю в руках боронять країну», не порівнюватимуть «з діями окремих військовослужбовців, які більше уваги приділяють особистому життю та хизуються цим».

«УП» додає, що кілька днів тому Плантовська опублікувала нову фотографію на своїй сторінці у фейсбуці та отримала чергову порцію критики. На обурення в коментарях, мовляв навіть після скандалу вона продовжує публікувати епатажні світлини, Плантовська відповіла, що просто «заздрісники, які не мають своїх грошей, рахують чужі».

Демченко звернув увагу, що останні фото й коментарі Плантовська робила, вже не перебуваючи на службі в ДПСУ.

«Детектор медіа» звернувся до Іванни Плантовської за коментарем. 

Фото: Іванна Плантовська / фейсбук, «УП»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY