Radio France Internationale запрошує редакторів новин

Radio France Internationale запрошує редакторів новин

26 Грудня 2022
1414
26 Грудня 2022
20:40

Radio France Internationale запрошує редакторів новин

1414
Медійники потрібні в українську редакцію міжнародних ЗМІ в Бухаресті.
Radio France Internationale запрошує редакторів новин
Radio France Internationale запрошує редакторів новин

Українська редакція міжнародних ЗМІ в Бухаресті Міжнародного французького радіо (RFI) оголосила про вакансії. Про це представники RFI повідомили у листі «Детектору медіа». 

Українськомовних медійників запрошують подаватися на такі позииції: редактор та старший редактор новинної стрічки вебсайту.

До обов'язків редакторів входитиме моніторинг новин української тематики в міжнародному контексті та в світі; підготовка текстів, статтей, відео, звукового запису для сайту та соцмереж; редагування та модерація контенту в соцмережах.

Від кандидатів і кандидаток очікують наявності досвіду роботи в медіа, розуміння міжнародного контексту, досконалого володіння українською чи російською, знання французької та/або англійської мови. Також потрібно цікавитись міжнародною політикою, бути обізнаним в питаннях сучасної геополітики та в принципах функціонування ЄС. Крім, цього, серед вимог роботодавця до кандидатів — навички відеомонтажу в PremierPro, досвід роботи з матеріалами пресагенцій та в Open Media.

Медійники потрібні для роботи в офісі у Бухаресті. Роботодавець забезпечує житлом та компенсує вартість квитків. Можливий переїзд з родиною. Співбесіда після відбору кандидатів проходитиме онлайн англійською мовою. 

Резюме можна надсилати на електронну пошту careers@v-f.fr 

Нагадаємо, про створення RFI української мультимедійної редакції стало відомо у кінці серпня 2022 року.

RFI — французька новинна радіостанція, що веде мовлення в різних країнах та має понад 400 кореспондентів у всьому світі.

Входить до групи France Médias Monde разом із телерадіокомпанією France 24 та радіо арабською мовою Monte Carlo Doualiya. Всі три радіостанції ведуть мовлення з Парижа для аудиторії на п'ятьох континентах чотирнадцятьма мовами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1414
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду