RFI створює україномовну редакцію та шукає головного редактора

RFI створює україномовну редакцію та шукає головного редактора

31 Серпня 2022
1543

RFI створює україномовну редакцію та шукає головного редактора

1543
Посада передбачає роботу в Бухаресті, де вже частково сформована команда, але загалом редакція базуватиметься і в Румунії, і в Україні.
RFI створює україномовну редакцію та шукає головного редактора
RFI створює україномовну редакцію та шукає головного редактора

Французький суспільний мовник Radio France Internationale (RFI) вперше створює україномовну мультимедійну редакцію та шукає головного редактора. Про це повідомив кореспондент RFI в Києві Стефан Сіоан.

За його словами, посада передбачає роботу в Бухаресті, де вже частково сформована команда, але загалом редакція базуватиметься і в Румунії, і в Україні.

«Ідеальний кандидат мусить мати українське громадянство (обов’язково) та мати досвід керування медіакомандою. Це ідеальна посада для творчої особистості, яка хоче згуртувати команду та експериментувати. RFI шукає ентузіаста із сильними управлінськими навичками, який може стати рушійною силою», – розповів Стефан Сіоан.

Кандидат на посаду головного редактора повинен мати знання з міжнародних питань та здатність інтегрувати українські новини в регіональний (Центральна та Східна Європа) та європейський контекст.

Крім того, потрібен високий рівень англійської (знання французької буде плюсом). Майбутньому головному редактору обіцяють допомогти із переїздом до Бухаресту.

RFI – це медіа, представлене в 150 країнах на 16 мовах. Українська буде 17-ю мовою мережі.

Щоб податися на вакансію, Стефан Сіоан пропонує писати йому в особисті повідомлення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1543
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду