detector.media
26.12.2022 20:40
Radio France Internationale запрошує редакторів новин
Radio France Internationale запрошує редакторів новин
Медійники потрібні в українську редакцію міжнародних ЗМІ в Бухаресті.

Українська редакція міжнародних ЗМІ в Бухаресті Міжнародного французького радіо (RFI) оголосила про вакансії. Про це представники RFI повідомили у листі «Детектору медіа». 

Українськомовних медійників запрошують подаватися на такі позииції: редактор та старший редактор новинної стрічки вебсайту.

До обов'язків редакторів входитиме моніторинг новин української тематики в міжнародному контексті та в світі; підготовка текстів, статтей, відео, звукового запису для сайту та соцмереж; редагування та модерація контенту в соцмережах.

Від кандидатів і кандидаток очікують наявності досвіду роботи в медіа, розуміння міжнародного контексту, досконалого володіння українською чи російською, знання французької та/або англійської мови. Також потрібно цікавитись міжнародною політикою, бути обізнаним в питаннях сучасної геополітики та в принципах функціонування ЄС. Крім, цього, серед вимог роботодавця до кандидатів — навички відеомонтажу в PremierPro, досвід роботи з матеріалами пресагенцій та в Open Media.

Медійники потрібні для роботи в офісі у Бухаресті. Роботодавець забезпечує житлом та компенсує вартість квитків. Можливий переїзд з родиною. Співбесіда після відбору кандидатів проходитиме онлайн англійською мовою. 

Резюме можна надсилати на електронну пошту careers@v-f.fr 

Нагадаємо, про створення RFI української мультимедійної редакції стало відомо у кінці серпня 2022 року.

RFI — французька новинна радіостанція, що веде мовлення в різних країнах та має понад 400 кореспондентів у всьому світі.

Входить до групи France Médias Monde разом із телерадіокомпанією France 24 та радіо арабською мовою Monte Carlo Doualiya. Всі три радіостанції ведуть мовлення з Парижа для аудиторії на п'ятьох континентах чотирнадцятьма мовами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY