У Києві розпочав роботу кінофестиваль «Молодість»

У Києві розпочав роботу кінофестиваль «Молодість»

1 Грудня 2022
2622
1 Грудня 2022
17:20

У Києві розпочав роботу кінофестиваль «Молодість»

2622
Усі події пройдуть у кінотеатрах. Онлайн-показів не планується.
У Києві розпочав роботу кінофестиваль «Молодість»
У Києві розпочав роботу кінофестиваль «Молодість»

Сьогодні відкрився 51-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість». Протягом тижня, з 1 по 7-ме грудня, глядачі матимуть змогу переглянути українські прем’єри та міжнародні фільми.

Підтримав проведення фестивалю Офіс президента України.

До міжнародного конкурсу цього року увійшли чотири українських стрічки: «Я і Фелікс», «Памфір», «Бачення метелика», «Будинок Слово».

Кількість фільмів менша, ніж зазвичай. Завдяки цьому вдалося зберегти майже всі основні програми «Молодості»: повнометражну, короткометражну та студентську секції Міжнародного конкурсу, Національний конкурс і позаконкурсні українські прем’єри, «Фестиваль фестивалів», програму фільмів на тематику ЛГБТКІ+ «Сонячний зайчик», «Опівнічний сеанс», 4MA: FORMA, «Скандинавську панораму», «100: Століття».

З програмою кінофестивалю можна ознайомитися за цим посиланням.

Нагадаємо, Національний конкурс 51-ї «Молодості» відбувся у межах Гамбурзького кінофестивалю. Найкращим повнометражним фільмом стала «Стоп земля» Катерини Горностай, а найкращим короткометражним — Leopolis Night Нікона Романченка.

Фото: кінофестиваль «Молодість» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2622
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду